Ми у Facebook
06.10.2017, 18:42

В аматорському Чемпіонаті України ОДЕК закріпився на другому місці у групі [+Відео]

По різному відіграли матчі 7 туру Чемпіонату Асоціації аматорського футболу України (ААФУ) два представники Рівненщини. Оржівський ОДЕК удома впевнено обіграв останню команду Групи 1 – “Кристал” із Чорткова – з рахунком 3:0. Це дозволило команді залишитися на другій сходинці турнірної таблиці.
Звіт про матч ОДЕК – “Кристал” від офіційного сайту оржівського клубу:

“У сьомому турі Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд, оржівський “ОДЕК” на власному полі приймав одного з аутсайдерів турніру “Кристал” з Чорткова. Молода команда з Тернопільщини горіла бажанням якнайкраще зарекомендувати себе в цій грі, але досвід та холоднокровність футболістів “ОДЕКа” звели всі ці старання нанівець.

Вже в дебюті матчу, на восьмій хвилині Віталій Богданов відкрив рахунок в матчі. Гості не зупинилися та змогли провести декілька небезпечних атак на ворота Юрія Кособуцького. Але кіпер цього дня не налаштований був пропускати. В перерві головний тренер “ОДЕКа” Олег Шандрук провів декілька замін, і оржівці з новими силами пішли на ворота суперника. Ефектним виявився другий гол у ворота гостей. Довгий навіс з лівого флангу більярдним ударом з льоту завершив Владислав Семенчук. До завершення гри, хорошу нагоду забити втратив Тарас Гриб, який не зумів переграти воротаря. Павло Таргоній втікав з центру поля на побачення з голкіпером, але боковий арбітр явно помилився зафіксувавши офсайд. Але третій гол таки влетів у ворота гостей. На заключних хвилинах Роман Дацюк прорвався крізь захист та поставив крапку в цій грі. В підсумку 3:0, закономірна перемога “ОДЕКа”.



Крім того, в середу, 4 жовтня, підопічні Олега Шандрука у гостях провели перший матч 1/8 фіналу Кубка України. Зустріч із лідером Групи 1 командою «Рочин» завершилася внічию 0:0.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В оновленому аматорському Чемпіонаті України зіграє два ФК з Рівненщини - КАЛЕНДАР

ОДЕК завершив аматорський Чемпіонат України на четвертому місці

А от ФК “Малинськ” у гостях у грі проти ФК “Минай” на стадіоні “Авангард” в Ужгороді першим повів у рахунку, але в підсумку поступився 1:3.

Звіт про матч ФК “Минай” – ФК “Малинськ” з офіційного сайту закарпатського клубу:

“Сьогодні на ужгородському стадіоні «Авангард» проходив календарний матч сьомого туру аматорського чемпіонату України з футболу, у якому футбольний клуб «Минай» приймав гостей з ФК «Малинськ». Цей матч для обох команд мав надважливе значення, адже до сьогодні обидві команди мали однакову кількість очок у турнірній таблиці.

У першому таймі першими повели у рахунку гості з Рівненщини. Однак згодом футболіст «Минаю» Роберт Гегедош зрівняв рахунок у зустрічі. З нічийним результатом команди пішли на перерву.

Під час другої сорокап’ятихвилинки «Минай» вразив результативністю. Спочатку Михайло Кополовець пройшов лівим флангом, мав можливість наодинці відзначитись. Та він віддав результативну передачу на Василя Бецу, який і розписався у воротах гостей – 2:1.

Ну а масну крапку у матчі поставив лідер гонки бомбардирів Роберт Гегедош, який з точки реалізував одинадцятиметровий удар.

3:1 – і перша домашня перемога «Минаю» в аматорському чемпіонаті України”.



Результати матчів 7 туру Чемпіонату ААФУ.

1.10 (неділя)
Рочин – Нива
16:00. Стадіон “Шкільний” (Соснівка), 500 глядачів
Голи: Данилюк (45), Дева (81) – Шелія (63)
2:1 (1:0)
1.10 (неділя)
Покуття – ФК Хмельницький
16:00. Стадіон “Юність” (Коломия), 700 глядачів
Голи: Москалик (12), Ковальчук А. (25) – Мельник (А45+2), Савера (71), Панасенков (90+3)
3:2 (3:0)
1.10 (неділя)
ФК Минай – ФК Малинськ
16:00. Стадіон “Авангард” (Ужгород), 2000 глядачів
Голи: Гегедош (40, +81), Беца (62) – Новосад (27)
3:1 (1:1)
1.10 (неділя)
ОДЕК – Кристал
16:00. Стадіон “ОДЕК” (Оржів), 150 глядачів
Голи: Богданов (8), Семенчук (60), Дацюк (90+2)
3:0 (1:0)








На правах реклами