Ми у Facebook
08.10.2017, 16:05

МФК «Кардинал-Рівне» у драматичній грі не зумів переграти «Сокіл» [Фото+Відео]

Двадцять дві секунди відділяли «Кардинал-Рівне» від вольової та першої за останні три роки перемоги над «Соколом». Свято рівнянам зіпсував прикрий рикошет, який дозволив гостям «відскочити» у фактично програшній грі.
«Кардинал-Рівне» - «Сокіл» - 2:2 (0:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 4 тур

7 жовтня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13:00

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Олександр Сидорук (Вінниця), Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: Володимир Дзюра (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Голи: Фаренюк (27, 32) – Педяш (3, з пенальті), Шеремета (40)

Попередження: Кручок (3), Піддубний (40) – Педяш (5), Мартинюк (6), Хамданов (33), Кручек (40)

Вилучення: Педяш (17, друге попередження), Мартинюк (36, друге попередження).

На 17-й хвилині Артем Фаренюк не реалізував дабл-пенальті

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Фаренюк, Мануйленко, Власович, Концеба – Новак, Піддубний, Кручок, Басич – Чудля. Запасні: Свинарчук, Дармовіс.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Сокіл»: Бакинський – Хамданов, Педяш, Шеремета, Лисенко – Кіт, Мартинюк, Кручек, Щербань – Вербовий. Запасний: Чех.

Головний тренер: Роман Ковальчик.


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», зустріч географічних сусідів та принципових суперників знову не обійшлася без надмірних емоцій, великої кількості карток різного кольору та драматичної розв’язки. На жаль, розв’язка ця – знову стала невеселою для рівненської команди.

Саме господарі швидше розпочали поєдинок і вже практично в першій атаці відкрити рахунок міг Максим Мануйленко. Ілля Бакинський упіймав м’яча лише на «стрічці» воріт. Тут же шанс забити двічі поспіль втратив Павло Концеба. Перший його удар потягнув голкіпер «Сокола». Другий – пройшов поряд зі стійкою.

Гості відповіли голом. Олександр Педяш виконав штрафний удар. Микола Дурбан м’яч відбив, а Руслан Шеремета у боротьбі за підбір із Володимиром Кручком – упав на паркет. Арбітр, що перебував ближче до епізоду – промовчав. Натомість, суддя, що перебував на дальній боковій лінії дав свисток – пенальті. Шестиметровий чітко виконав Олександр Педяш – 0:1.

Вже за три хвилини «Сокіл» міг подвоїти свою перевагу. Педяш пробив вище практично порожніх воріт після комбінації Андрія Хамданова та Руслана Шеремети. А згодом Вадим Кот випадково вибив м’яча вже з лінії воріт нашої команди, опинившись на лінії вогню свого ж партнера по команді.

У рівнян гра не зовсім клеїлася. Можна згадати хіба удар Максима Мануйленка – м’яч у сантиметрах розминувся зі стійкою.

Втім, гості необґрунтовано грубо грали і вже до середини тайму «висіли» на п’яти фолах. Шостий на 17-й хвилині гри заробив Андрій Хамданов, сфоливши у центрі майданчика проти Віктора Чудлі. Олександр Педяш у відвертому фолі партнера криміналу не знайшов і вирішив посперечатися з арбітром – за що отримав друге попередження і достроково відправився відпочивати.

На жаль, ні дабл-пенальті (Артем Фаренюк пробив мимо воріт), ні чисельну перевагу – рівненська команда не реалізувала. Хоча, нагоди для цього були. Після удару Артема Фаренюка «Сокіл» врятував каркас воріт.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

У другому таймі господарі заграли агресивніше і заслужено досягли свого. Валерій Власович виконав вдале перехоплення і віддав направо на Максима Мануйленка. Той вивів на ударну позицію Артема Фаренюка – 1:1.

Ще п’ять хвилин і Артему Фаренюку асистував вже Богдан Новак. Точний удар у дотик – 2:1.

Роман Ковальчик спробував зіграти з п’ятим польовим. Іллю Бакінського замінив Руслан Шеремета. Але коли за відвертий зрив атаки другу жовту, а за тим і червону картку отримав Дмитро Мартинюк - здавалося, перемогу від «Кардинала» вже не вислизне.

Тим паче, рівняни могли і розвинути успіх. Валерій Власович ударом через увесь майданчик влучив у стійку. Дивом не забив Павло Концеба…

Втім, свято рівненським вболівальникам зіпсував прикрий рикошет від Артема Фаренюка після удару відчаю Руслана Шеремети. 2:2.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З МАТЧУ НА ОФІЦІЙНІЙ СТОРІНЦІ МФК "КАРДИНАЛ-РІВНЕ"







На правах реклами