Ми у Facebook
08.10.2017, 17:38

Молодь на Рівненщині отримає унікальну можливість успішно розпочати свою кар'єру

В Острозі відбудеться низка цікавих майстер-класів, які стосуватимуться початку кар'єрного зростання.
В Інформаційному центрі Європейського Союз Національного університету "Острозька академія" буде «День кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, які відбудеться 10 жовтня. Заходи триватимуть з 11.00 по 17.00 у центральний холі Національному університеті “Острозька академія”, за адресою: місто Острог, вул. Семінарська, 2.

На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях. У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів.

Усі учасники зможуть безкоштовно пройти тренінгм для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

Тренінг 1. “Як писати резюме, щоб стати молодіжним делегатом від ООН”. Тренер: Кирил Безкоровайний (м. Київ), офіційний делегат від молоді в ООН, головний редактор науково-популярного журналу “Куншт” (12.00, Центральний корпус НаУОА, ауд. П5)

Тренінг 2. “Формати громадської активності”. Тренери: Марія Цип’ящук, експерт з міжнародного права, координатор та юрист у ГП Української Гельсінської спілки з прав людини (м. Рівне); Тетяна Мала (м. Луцьк), PR-менеджерка Міжнародного фестивалю документального кіно “Docudays” (12.00, Центральний корпус НаУОА, ауд. П2)

Тренінг 3. “Навчатися в ЄС: підготовчі етапи та лайфхаки (Erasmus+)”. Тренер: Віктор Артеменко, advocacy manager у Реанімаційний Пакет Реформ (РПР), учасник програм Erasmus+ (12.00, Лабораторія J-Lab).

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе [+Відео]


Крім того, о 12.00, в Центральному корпусі НаУОА, в ауд. 2 відбудеться Дискусійний клуб «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?», який також організовує Інформаційний центр ЄС. У Дискусійному клубі візьмуть участі представники влади, бізнесу, євроклубів та експерти.

Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

Реєстрація для молоді за посиланням.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Острог або за телефоном 097 905 35 06 та пишіть на e-mail maksym.karpovets@oa.edu.ua

«День кар’єри ЄС» у м. Острог є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Острог, в рамках інформаційного проекту “ЄС: вибір молодого покоління України”, який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”.

Нагадаємо, що Інформаційний центр Європейського союзу Національного університету «Острозька академія» (НаУОА) працює уже два роки - з жовтня 2015 року.

Туристичні перлини Рівненщини: Національний університет “Острозька академія”


Метою діяльності центру є поширення інформації про Європейський Союз, його політику та культуру, основні напрямки діяльності, проекти та програми серед студентів та професорсько-викладацького колективу університету. Крім того, діяльність центру спрямована на формування європейського іміджу університету та міста, шляхом інтеграції України у соціокультурний простір ЄС.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами