Ми у Facebook
08.10.2017, 20:17

Очікування тепла, відпочинок для тролейбуса, відродження заводу й день народження. Підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 02 - 08 жовтня.
Початок жовтня запам'ятався кількома яскравими подіями та темами.



Перше похолодання примусило рівнян як ніколи очікувати на початок опалювального сезону. "Коли ж нарешті стане тепліше в будинках?" - Це питання цікавило багатьох мешканців Рівного. Як відомо, щоб почався опалювальний сезон, потрібно, аби температура на вулиці не піднімалася вищче +8 градусів протягом трьох днів. Рішення про початок опалювального сезону приймають органи місцевого самоврядування. І вже 06 жовтня у Рівному почався опалювальний сезон. Про це кореспонденту ОГО повідомив Сергій Паладійчук — секретар Рівненської міської ради. За його словами, він разом з заступниками міського голови прийняли рішення про початок опалення Рівненської міської дитячої лікарні та пологового будинку. Що ж до початку опалення житлових будинків, то, як зазначає Сергій Паладійчук, все залежить від температури повітря.



Також у Рівному також зупинився "нічний тролейбус" №3 в ніч з 02 на 03 жовтня. Для забезпечення безперебійного руху транспорту по місту і якісного обслуговування пасажирів в денний період часу, проведення робіт по регулюванню підвіски контактно-кабельної мережі та випробування електрообладнання на тягових підстанцій, а також всі види планових аварійних робіт необхідно проводити в нічний час. "Нічний" тролейбус №3 вийде на лінію за звичним графіком 06 листопада 2017 року після завершення робіт згаданих вище.



Якщо тролейбус зупинився, то завод на Рівненщині почав розбудовуватися. "Дубенський завод гумово-технічних виробів”, про діяльність якого пам’ятають ще з радянських часів, знову набирає обертів. На підприємстві постійно створюються нові робочі місця, вводяться нові посади. Голова правління Костянтин Юрков розповідає, що на даний момент політика компанії направлена на полегшення умов праці для працівників, що працюють в цехах.



А ще для газети ОГО тиждень почався зі свята, адже в понеділок, 02 жовтня, виданню виповнилося 25 років! Саме цього дня 1992 року з легкої руки засновника і натхненника "ОГО" Віктора Данилова з’явився на світ перший номер газети "Програма. Реклама. Оголошення" накладом 999 примірників. Поступово назва стала коротшою, слово "оголошення" трансформувалося в яскраве й промовисте "ОГО".


Продовжуйте нас читати і далі й дізнавайтеся про події наступного тижня з наших матеріалів!





На правах реклами