Ми у Facebook
10.10.2017, 08:00

Як довго у будинках рівнян буде гаряча вода

Постачання гарячої води відновлять 10 жовтня.
"Інформуємо, що поряд з початком опалювального сезону у дитячих садках, школах, і медичних установах, прийнято рішення про відновлення з 10 жовтня гарячого водопостачання на території всього міста Рівного," - йдеться у повідомленні з Рівненської міської ради.


Як довго вона буде в оселях рівнян, кореспонденту ОГО повідомив Степан Коропецький - Степан Коропецький - директор ТОВ “Рівнетеплоенерго”:

- Постачання гарячої води здійснюватиметься згідно з графіками. Сподіваємося, що гаряча вода буде аж до кінця опалювального сезону, - зазначив Степан Коропецький.

А, як повідомляло ОГО, постачання тепла у домівки рівнян розпочнеться, коли температура знизиться до необхідного рівня.

Також фактично опалювальний сезон у Рівному почався з 06 жовтня. Саме тоді представники міської влади Рівного вирішили подавати тепло в міську дитячу лікарню та пологовий будинок. Також із завтрашнього дня, 10 жовтня, ввімкнуть опалення у дитячих садках, школах та медичних установах — щодо цього міський голова голова Рівного підписав відповідне розпорядження.

До речі,в останнє гаряча вода в оселях рівнян була в період з 22 серпня по 4 вересня. А перед цим воду виключили в кінці травня 2017 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Коли мешканцям Рівненщини очікувати тепло у домівках

Хто може почати опалювальний сезон


Коли в домівках рівнян з’явиться гаряча вода


Від завтра Рівне буде з гарячою водою


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами