Ми у Facebook
11.10.2017, 20:45

На Рівненщині чоловік крав з магазинів скриньки для пожертв хворим дітям [+Фото]

Третього жовтня у Вараші чоловік вкрав з магазину скриньку з трьома сотнями гривень. А наступного дня в іншому магазині забрав іще одну, де було 400.
Поліцейські Варашського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який викрав скриньки для пожертв із торгових закладів міста. Ним виявився 31-річний місцевий житель, якого правоохоронці перевірять також на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Третього жовтня молодик в одному з магазинів на вулиці Енергетиків відкрито заволодів скринькою для пожертв, які благодійна організація збирала для хворих дітей. Орієнтовно в ній знаходилося близько 300 гривень.



Наступного дня зловмисник навідався в інший торговий заклад у мікрорайоні Будівельників, звідки викрав іще одну скриньку із близько 400 гривнями цієї ж організації.

Затримали чоловіка з Рівненщини, який зарубав сокирою сина співмешканки, сховав тіло і втік

За фактами грабежу слідчі розпочали досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинених кримінальних правопорушень.

Наразі вирішуються питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу 31-річному жителю Вараша. Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами