Ми у Facebook
12.10.2017, 10:43

Будьте здоровими, красивими і доглянутими!

Коли ти зовсім молода, власна краса сприймається як щось належне, таке, що буде з тобою завжди і в будь-який момент. Але коли вже стаєш старшою, розумієш, що за власну красу потрібно боротися. І дуже часто це боротьба із собою.
Відкриваючи рубрику "Краса і догляд" в газеті "ОГО", пропонуємо вам, дорогі читачки нашого ПОРАДНИКА, невідкладно розпочати боротьбу за збереження власної краси. У цій статті ми розглянемо один із секретів догляду за тілом, а також пораду неймовірно красивої актриси Ольги Сумської.

У своїй книзі “Секрети краси” Ольга Сумська пише: “Що б я радила в першу чергу, так це різноманітні лазневі процедури. Сауна, лазня, лікувальні ванни роблять бездоганною шкіру, покращують кровообіг та лімфотік. При цьому дарують ні з чим не зрівняний заряд бадьорості! До речі, саме після лазневих процедур краще за все наносити скраб, маски, антицелюлітні засоби”.



Сьогодні вже досить популярною стала ще одна, можна сказати, дещо альтернативна лазні процедура – фітобочка. Вона теж дуже позитивно впливає на красу тіла, має ефект певного оздоровлення і покращення настрою. Крім того, під час процедури розпарювання відбувається глибоке прогрівання тіла, через відкриті пори разом з вологою виходять шлаки й токсини, покращується кровообіг, активізуються процеси обміну речовин.

Важливо, що під час процедури голова залишається зовні, що дозволяє порадити фітобочку навіть тим, хто за станом здоров’я не може відвідувати сауну.
Звичайно, якщо ви маєте якісь захворювання, то перед відвідуванням процедури “фітобочка” необхідно порадитись з лікарем.

ПАРТНЕР РУБРИКИ







На правах реклами