Ми у Facebook
13.10.2017, 10:28

У Рівному відбувся молитовний сніданок (+ФОТО)

Молились за військових та майбутнє України.
Сьогодні, 13 жовтня, у рівненському ресторані "Спорт" відбувся Молитовний сніданок. Участь у ньому взяли керівництво області та міста, провідні українські політики – вихідці з Рівненщини, керівники різних церков області, громадські діячі та військові – загалом близько 80 чоловік.



Присутні обмінювались думками про майбутнє держави та піднімали важливі суспільні теми. Зокрема, Протоієрей та керівник молодіжного відділу Василь Романюк наголосив на важливості залучення до духовних справ молоді:



- Участь в такому заході беру вперше, по благословінню Митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія. Хочу відмітити, що один великий філософ, який досліджував святе письмо сказав, що ми тільки після смерті максимум за п’ять хвилин зможемо зрозуміти, як нам потрібно було жити. Можливість роботи з молоддю та з нашими людьми це дуже важливо. Через те, що це наше майбутнє і потрібно щось робити для того, щоб будувати,а не руйнувати.В першу чергу, ми повинні розуміти, що в серці має бути любов, бо вся робота, яка робиться без любові є марна.Для потомства та для нашого народу сіяти цю любов. Любов - це Господь і коли Господь буде в серці, тоді буде якийсь результат.



Усіх об’єднала молитва за мир в Україні, за Рівненщину. В такому масштабі подібний захід у Рівному відбувся вперше.Запровадити добру християнську традицію в нашій області є особистою ініціативою голови ОДА Олексія Муляренка:





- Сьогоднішній молитовний сніданок в першу чергу це мабуть можливість зібрати дійсно не бідне товариство людей, які представляють Україну на різних рівнях і у різних сферах сісти поспілкуватись, але в основу покласти молитву за Рівненщину, за наш успіх, успіх України, успішне життя людей, які проживають на цій території і вирішення якомога швидше всіх проблемних питань і викликів, які на сьогоднішній день перед нами стоять. Впринципі, я бачу, що мета досягнута. Всі запрошені відгукнулись з задоволенням.


До слова. захід планують зробити традиційним.

Сьогодні рівняни дізнаються про туристичні багатства сусідів

Скільки вихідних буде на Покрову?





На правах реклами