Ми у Facebook
13.10.2017, 15:18

Оржівський ОДЕК фактично гарантував собі перемогу в Чемпіонаті області [+Відео]

За чотири тури до завершення змагань у головній футбольній лізі Рівненщини практично визначився чемпіон області. Оржівський ОДЕК у принциповій грі проти головного конкурента здобув перемогу і тепер лише чудо може завадити цій команді фінішувати не першою.
Перша ліга,
18 тур, 7 жовтня, субота
ФК “Садове” – “Случ” (Березне) 3:1 (юнаки - 0:12)
8 жовтня, неділя
ФК “Малинськ” – ОДЕК (Оржів) 0:1 (0:1), “Маяк” (Сарни) – “Вілія” (Млинів) 3:0 (1:4), “Сокіл” (Радивилів) – ФК “Рафалівка” 1:3 (0:4)
ФК "АГАТ" (Гоща) - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 2:1 (1:0)
Перенесена гра 12 туру, 11 жовтня,
“Колос” (Кричильськ) - “Маяк” (Маяк) 4:8 (0:5)

У центральній грі туру в Малинську оржівський ОДЕК здобув мінімальну перемогу над господарями та, практично, гарантував собі і перемогу в Чемпіонаті області в цілому. Варто відзначити, що єдиний гол став наслідком грубої помилки голкіпера ФК “Малинськ” Юрія Балаушка, якого відразу ж після цього поміняли на Миколу Фокіна.









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Першість області,
22 тур, 7 жовтня, субота,
“Волинь-Цемент” (Здолбунів) – “Коливань” (Клевань) 2:3, “Водник” (Рівне) – ФК “Острог-Академія-Острозький район” 2:4, “КамАЗ-Агро” (Острожець) – “Граніт” (Томашгород) 0:2
8 жовтня, неділя
“Калина” (Бугрин) – МФК “Енергія” (Володимирець) 5:1, “Сокіл” (Осова) – “Стир” (Демидівка) 3:1, “Полісся” (Рокитне) – ФК “Костопіль” +:-

Всі претенденти на медалі другої ліги здобули чергові перемоги у 22 турі. Найлегше три залікові бали дісталися рокитнівському «Поліссю», до якого не приїхав суперник із Костополя.

Бугринська «Калина» на власному полі розгромила МФК «Енергію» і свій 35-й м'яч у змаганнях провів кращий бомбардир другої ліги Михайло Цимбалюк. А от перемога для «Клевані» у матчі проти «Волинь-Цемента» далася непросто – двічі здолбунівчани виходили вперед у рахунку і двічі представник Рівненського району наздоганяв суперника. Нарешті, на 74-й хвилині другий голеадор першості Микола Попнюк провів свій 24-й гол у цьому сезоні і приніс перемогу коливанському клубу.

Вольову перемогу здобув і ФК «Острог-Академія». У матчі проти рівненських студентів гості двічі відігрувалися у першому таймі на 10 та 32 хвилинах. Нарешті, після перерви острозька команда провела відразу два м'ячі і здобула підсумкову вікторію.



Чемпіонат серед ветеранів,
14 тур, 7 жовтня, субота, ФК “Зоря” – “Іква” 0:2, “Зеніт слави” (Гоща) – “Автоленд” 0:1, “Колос” – “Ізотоп” -:+, “Полісся” – “Маяк” +:-, ФК “Тинне-Клевань” – “Славія” -:+, ФК “Володимирець” – “Ветеран” +:-


У Чемпіонаті області серед ветеранів завершися груповий етап. В останньому турі відбулося всього два матчі з шести запланованих – у групі “Південь” “Іква” та “Автоленд” боролися за другу путівку до півфіналу і просто змушені були їхати відповідно у Зорю та Гощі. В обох випадках гості здобули перемогу і, відтак, залишилися на своїх місцях – млинівчани на прохідному другому, здолбунівчани – лише третіми.

Не допомогла “Автоленду” потрапити до play-off навіть історична перемога над “Славією” – нагадаємо, зустріч у Здовбиці між цими командами арбітр припинив за якихось десяток хвилин до фінального свистка, при чому господарів якраз забили єдиний м’яч у ворота команди з Великої Омеляни. КДК та Апеляційний комітети РОФФ послідовно прийняли рішення дограти цей поєдинок, проте “Славія” відмовилася приїхати у Здовбицю вдруге. Як підсумок, черговим рішенням КДК обласної федерації гостям зарахована поразка з рахунком 0:1.

А вже у п’ятницю, 13 жовтня, відбудеться перший півфінал Чемпіонату області, в якому “Полісся” у Рокитному прийматиме “Славію”. У суботу, 14 жовтня, пройде другий півфінал, у якому зійдуться “Іква” та “Ізотоп”.








На правах реклами