Ми у Facebook
13.10.2017, 17:19

Рівнянка скаржиться на водіїв маршрутки

До редакції ОГО звернулася постійна читачка, щоб поскаржитися на кермувальників.
Рівнянка Лариса Шулячинська розповідає, що вчора, 12 жовтня, вдень довго чекала на 49 маршрутку. Жінка поспішала на роботу. Проте, за її словами, водії не збиралися перед нею зупинятися, адже бачили, що вона пенсіонерка. Іти кудись на зупинку, щоб дочекатися іншого транспорту жінка не мала змоги, адже має слабке здоров’я. Пані Лариса постраждала внаслідок Чорнобильської аварії. Двічі маршрутки не зупинялися, оскільки жінка стояла одна на зупинці, а водії, як вона переконана, не хотіли брати по посвідченню.

Коли ж нарешті маршрутка зупинилася, то водій не захотів везти жінку по посвідченню.

- За мене заступився хлопець, він сказав: “Підніміть руки усі, хто їде по посвідченню”. Виявилося, що було троє людей. Але водій все одно мене не хотів брати, тоді навіть той хлопець зголосився за мене заплатити, - говорить Лариса Шулячинська.

Номери перших двох “49 маршруток”, які не захотіли зупинятися, жінка записала, а третього, який зупинився і не захотів перевозити жінку по посвідченню — ні, адже, як переконує пані Лариса, вона всю дорогу їхала в сльозах.

Кореспонденту ОГО вдалося порозмовляти з одним із перевізників, чий водій, за твердженнями Лариси Шулячинської, не захотів поруч з нею зупинитися.

- Я вперше чую про подібний випадок, адже в мене хороші, адекватні водії. Я сама проти поганого ставлення до пенсіонерів. Постійно на цю тему говорю з водіями і наголошую, щоб безкоштовно перевозили пенсіонерів, навіть, якщо в салоні маршрутки більше, ніж четверо пасажирів з пільгами. Буду з’ясовувати всі деталі, - говорить перевізник Галина Харчук.

Коментар у другого перевізника взяти не вдалося — він не відповів на телефонні дзвінки.

Подорожчання вартості проїзду у рівненських маршрутках: "Ціна повинна бути 5 гривень"


А як зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Рівненського міськвиконкому Віталій Миронюк, він також викличе перевізників на розмову.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами