Ми у Facebook
16.10.2017, 08:42

На Рівненщині розбудовується завод - запрошують на роботу

"Дубенський завод гумово-технічних виробів”, про діяльність якого пам’ятають ще з радянських часів, знову набирає обертів та розбудовується.
На підприємстві постійно створюються нові робочі місця, вводяться нові посади. Голова правління Костянтин Юрков розповідає, що на даний момент політика компанії направлена на полегшення умов праці для працівників, що працюють в цехах.

- Ми впевнено до цього йдемо, залучаємо спеціалістів, які модернізують наше обладнання та систему вентиляції. І результати таких покращень очевидні - працівник може робити більше продукції, а в результаті отримує більшу заробітну плату. Крім того, робимо все необхідне, щоб працівнику було комфортно на робочому місці: починаючи з ремонту в кімнаті для прийому їжі, закінчуючи спецодягом, - додає голова правління. - Ще одна ціль, до якої ми йдемо – це впродовж року приблизити заробітні плати працівників до польських, для того, щоб молодь мала можливість вже тут, не відриваючись від сім’ї, заробляти страховий стаж для отримання в майбутньому пенсії.

БІЛЬШЕ ВАКАНСІЙ


На даний момент запроваджується новий проект по залученню працівників з інших міст, яким на підприємстві надаватимуть надаватися житло. Працівникам обіцяють ручний графік роботи, який передбачає декілька вихідних підряд, для того щоб працівник міг з зарплатою 10000 – 12000 грн. в місяць приїхати додомуі побути з сім’єю.



Тож на роботу потрібно працівники в цехи по виготовленню побутових придверних килимків (пресувальники), які отримують заробітну плату від кількості виготовленої продукції та в підготовчий цех (вальцювальники), який безпосередньо виготовляє гумову суміш та ін.

Контакти: м. Дубно, вул. Млинівська, 69 Тел. 066-39-22-517, 050-438-67-96


БІЛЬШЕ ВАКАНСІЙ





На правах реклами