Ми у Facebook
17.10.2017, 09:10

На Рівненщині школярі обікрали магазин: вкрали цигарки, спиртне та "закуску"

Магазин відкрили ломом, а все вкрадене винесли у портфелях.
На початку червня цього року увечері троє хлопців 10-го та 11-го класів дерманської гімназії, що у Здолбунівському районі, вирішили обікрасти магазин. Один з школярів взяв з дому металевий лом, щоб відкрити двері магазину, та рукавиці для всіх, щоб не лишати слідів пальців. Крім того, взяли із собою портфелі, щоб пізніше покласти до них вкрадені речі.

Коли стемніло, приблизно о 22.00, хлопці пішли до магазину. Один з них відкрив двері металевим ломом. В магазині всі разом брали продукти харчування, а саме: ковбасу, рибу, чіпси, консерви, цукерки, цигарки, а також спиртне: пиво, вино, коньяк. Всі ці продукти вони збиралися використати для власних потреб. Вкрали також готівку - 400 гривень.

Загалом вкрали товару на суму більш ніж чотири тисячі гривень.

У Рівному серед білого дня чоловік розмахував пістолетом у центрі міста [+Фото]

На суді усі хлопці свою визнали та розкаялись. У школі вони характеризуються позитивно, з початку навчального року покращилася поведінка, батьки їхнім навчанням цікавляться.

Усіх неповнолітніх суд визнав винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка з проникненням у приміщення) і призначив їм покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. І, відповідно
до ст. 75, 104 КК України звільнив від відбування покарання з випробуванням строком 1 рік.

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Рівненської області через Здолбунівський районний суд Рівненської області протягом 30 /тридцяти/ днів з дня його проголошення, а засудженим, який перебуває під вартою, у той же строк з моменту вручення йому копії судового рішення.





На правах реклами