Ми у Facebook
18.10.2017, 10:40

ВІДЕО: рівненські патрульні витягли з петлі чоловіка, який хотів повіситись через жінку

Чоловік досі перебуває в реанімації.
Нагадаємо, в суботу, 14 жовтня, пізно ввечері, патрульні отримали виклик від мешканців одного з будинків на Княгині Ольги про групу підозрілих осіб в дворі, які перебувають в стані сп'яніння, мають предмети, схожі на бити і лякають перехожих.

Патрульні прибули на вказане місце і поки вони втихомирювали молодих людей, які відзначали свято, один з інспекторів побачив у відчиненому вікні на першому поверсі молоду жінку, а позаду неї - чоловіка в зашморгу на дверях. Як виявилось пізніше, 35-річна жінка відпочивала з цією ж компанією, а чоловік - її колишній, котрого нещасливе кохання в суміші з алкоголем штовхнуло на необдуманий крок.



Не гаючи ні хвилини, інспектор Анатолій Бемчук через вікно потрапив до квартири та почав знімати чоловіка, що почав вже задихатись. Жінка в квартирі стверджувала, що вона не бачила загрози в тому, що чоловік змайстрував собі зашморг.

Спільними зусиллями усіх присутніх чоловіка вдалось звільнити з зашморгу та привести до тями.
Лікарі, які негайно прибули на виклик, запевнили, що ще півхвилини і 29-річного чоловіка б не стало. Він досі перебуває в реанімації.






На правах реклами