Ми у Facebook
18.10.2017, 11:20

У Рівному неповнолітнього засудили за грабіж

У липні цього року близько 19:00 хлопець разом зі спільником біля під'їзду багатоповерхівки, що на вулиці Степана Бандери, ударив чоловіка і зірвав золотий ланцюжок з хрестиком.
Вартість ланцюжка з хрестиком становила 5080 грн. 92 коп.

На суді неповнолітній хлопець свою вину визнав повністю і розкаявся. Він розповів, що того дня біля входу в під'їзд багатоповерхівки на вулиці Степана Бандери, за попередньою змовою з малознайомим Вадимом, зірвали з шиї потерпілого золотий ланцюжок. При цьому хлопець вдарив потерпілого кулаком в голову і втік. Того ж дня його затримали патрульні поліцейські, виявивши при ньому вкрадений ланцюжок. А золотий хрестик він загубив, коли втікав.

На Рівненщині школярі обікрали магазин: вкрали цигарки, спиртне та "закуску"

Згодом хлопець відшкодував потерпілому завдані збитки.

Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж) та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки. І на підставі ст.75 КК України звільнив засудженого від відбування покарання з випробуванням та встановив йому іспитовий строк тривалістю в 2 роки,

Його спільника під час досудового слідства не встановили.

На вирок протягом тридцяти днів з дня його проголошення може бути подана апеляційна скарга до апеляційного суду Рівненської області через Рівненський міський суд.





На правах реклами