Ми у Facebook
18.10.2017, 14:52

Заготовки для одягу, вишитого бісером

Бісерні вишиванки сьогодні надзвичайно популярні в українців. Кілька років тому несподівано в моду повернувся традиційний вишитий одяг, а з ним і гармонійно влилися плаття та сорочки, оздоблені бісером.
Ще здавна кожна жінка, починаючи змалку, повинна була вишити собі сорочку. Напевне, відчуваючи ці споконвічні традиції, українки люблять вишивати. Саме тому, багато хто хоче не купити готову вишиванку, а вишити її самостійно. Таке заняття майстрині люблять, адже воно приносить величезне задоволення від того, що на очах шматок тканини перетворюється у витвір мистецтва, а ще наші предки вірили, що з любов’ю вишитий одяг стане оберегом для його власника. Окрім того, вишиваючи самі, ви добре зекономите, адже готові вироби коштують значно дорожче.

Щоб вишити сорочку бісером не потрібно мати якихось особливих вмінь чи навичок. Головне – освоїти нескладну техніку вишивання бісером. Для майстринь сьогодні створені всі умови. Є безліч схем в продажі і навіть у вільному доступі в інтернеті. Проте є ще простіший спосіб – купити готову заготовку для вишивання бісером.

Такі схеми останнім часом стали надзвичайно популярними. Ще б пак! Адже це дуже зручно. Тканину навіть не потрібно кроїти. Ви купуєте уже викроєну сорочку чи плаття. Вишиваєте по нанесеній на тканину, схемі, що дуже спрощує роботу, та просто зшиваєте все в готовий виріб.

Подібні заготовки економлять купу часу та коштів. Деякі заготовки продаються одразу з набором бісеру. Це ще легше. Вам навіть не потрібно шукати необхідні кольори.

Трохи з історії української вишивки

Зважаючи на те, що сьогодні доступні заготовки на всі розміри та на будь-який вік, можна сміливо їх купувати для себе та родини. Крім того, доступний великий вибір заготовок для вишивання бісером з найрізноманітнішими візерунками та малюнками.

Крім заготовок на одяг сьогодні можна купити ще й заготовки на ікони, картини рушники. Такі речі стануть не лише чудовою прикрасою для оселі, але й цінним подарунком для близької людини.

Великий вибір заготовок для вишивки бісером можна знайти на сайті http://biser-art.com.ua/product-category/zhinochi-sorochki-biserom/tkanina-gabardin-zhinochi-sorochki-biserom/





На правах реклами