Ми у Facebook
22.10.2017, 10:44

Університет на Рівненщині увійшов в десятку кращих в міжнародному рейтингу

Національний університет «Острозька академія» посів десяту сходинку серед українських вишів у рейтингу оцінювання університетів QS-2018 у європейських країнах, що розвиваються, і країнах Центральної Азії (ВЕЦА).
Кілька днів тому, всесвітньо відома компанія «QSQuacquarelliSymonds», яка займається аналітикою вищої освіти, оприлюднила третій розширений звіт щодо рейтингу оцінювання університетів QS у європейських країнах, що розвиваються, і країнах Центральної Азії (ВЕЦА). Цей звіт розробляли як авторитетне джерело, що надає інформацію про діяльність найбільш прогресивних університетів цього регіону.

Острозька академія відзначить День народження університету


За рейтингом оцінювання університетів QS для європейських країн, що розвиваються, і країн Центральної Азії обрали 300 найкращих університетів, серед яких 16 українських.

Острозька академія увійшла до десятки найкращих університетів України

Національний університет «Острозька академія» увійшов у 10 найкращих університетів України.

Компанія «QS Quacquarelli Symonds», заснована в 1990 році є осередком провідних світових аналітиків вищої освіти. Дозволяючи високовмотивованим експертам реалізовувати свій потенціал та заохочуючи глобальну мобільність, рейтинги компанії, доступ до яких щороку надається мільйонам студентів, розробляються, щоб таким студентам дати можливість провести порівняння на основі фактичних даних, які надаються університетами світу.

За повідомленням з офіційного сайту Національного університету "Острозька академія".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами