Ми у Facebook
19.10.2017, 13:18

Краса і догляд: що таке пілінг?

Виявляється, не всі жінки знають, що таке пілінг. Особливо дивує, коли про це чують уперше жінки, в яких шкіра виглядає досить гарно. Можливо, їм просто від природи більше пощастило зі шкірою?..
Але час невідступно йде, тому давайте не будемо відкладати "на потім" корисну важливу інформацію, яка може зробити нас красивішими вже сьогодні. Отже, про пілінг. Це – відлущення верхнього ороговілого шару шкіри, в результаті якого видаляються мертві клітини, шкіра оновлюється і поліпшується її зовнішній вигляд.

До речі, ще древні єгиптяни використовували різні фруктові пілінги – соки ягід та фруктів для омолодження шкіри (сік цукрової тростини, винний осад і кисле молоко). І ми також влітку робимо маску з полуниці для покращення кольору обличчя. І вона теж має певний ефект!

Професійні косметологи ділять пілінги за глибиною їхньої дії на:
*поверхневі – впливають на верхній роговий шар епідермісу;
*серединні – відповідно впливають на середній шар епідермісу;
*глибокі – впливають на всі шари епідермісу.

Щоб не нервуватись і не боятись небажаних наслідків, таких як почервоніння, набряк, сильне лущення, використовуйте в домашніх умовах найбільш безпечний пілінг – поверхневий.

Для цього будемо знайомитись із порадою відомої і красивої жінки, українки, неперевершеної Ольги Сумської. "Отже, – пише Ольга Сумська у своїй книзі "Секрети краси", – запобігти появі зморщок на обличчі та руках допоможе вітамін С. Використовуйте його для відлущування ороговілих клітин: він підвищує рівень колагену, продовжуючи молодість вашої шкіри. Вітамін С міститься в багатьох дорогих кремах проти старіння шкіри, але витрачатися на них немає ніякої потреби. Достатньо додати невеличку кількість розтертого в порошок вітаміну до води для вмивання (або влити рідкий вітамін С з ампули).

Таким чином, ви отримаєте ефективний засіб проти зморщок за цілком доступною ціною".

Ще одна порада актриси: "Раджу спробувати всім пілінг кавовою гущею. Якщо в гущі з'явилася пліснява, не викидайте! Саме вона позбавить шкіру обличчя від свербежу та кліщів, діючи як антибіотик".

Якщо ви звертаєтесь до косметолога-професіонала, то обов’язково дізнаєтесь про процедуру пілінгу фруктовими кислотами, адже вони зараз дуже популярні, бо поєднують в собі три моменти: високу ефективність, безпечність та доступну вартість.

Після пілінгу в шкірі відбувається активний поділ клітин і прискорюється процес відновлення епідермісу. Пілінг навіть може допомогти позбутися деяких проблем зі шкірою. Фруктовий пілінг очищає протоки сальних залоз, помітно знижується утворення прищів і комедонів, для жирної шкіри це дуже важливо.
Результат правильно проведеного пілінгу – шкіра "майже як у дитини". Сяюча, ніжна, до неї приємно доторкатися!

Звичайно, краще процедуру пілінгу робити в косметолога, адже шкіра у вас одна, тому ставтеся з повагою до того, що вам дано "від природи".

Для домашнього поверхневого пілінгу (який рекомендують робити не частіше, ніж раз на 7-10 днів), врахуйте всі етапи проведення процедури:

1. Очищення шкіри обличчя наявним у вас косметичним засобом: молочко, гель для вмивання… Це, я думаю, зрозуміло.

2. Дуже ніжно наносьте подушечками пальців скраб для пілінгу, не зачіпаючи шкіру навколо очей, а також бажано це робити круговими рухами і дотримуватись масажних ліній. Будьте уважними – не "перетримуйте" скраб на обличчі!

3. Змивайте скраб прохолодною водою.

4. Після цього можна зробити масочку для обличчя: зволожуючу або живильну. А потім змити й накласти на обличчя відповідно зволожуючий або живильний крем.
Будьте завжди красивими і сяйте своєю неповторністю!

ПАРТНЕР РУБРИКИ






На правах реклами