Ми у Facebook
19.10.2017, 16:45

На Рівненщині затримали фуру з контрабандними цигарками

Суд конфіскував чоловіка з Одеської області партію незаконно ввезених на територію України тютюнових виробів, яку затримали на території Рівненщини працівники Рівненської митниці ДФС та Управління захисту економіки в Рівненській області.
Про це повідомив заступник начальника Рівненської митниці ДФС – начальник управління протидії митним правопорушенням Олег Павлюк.

За його словами чоловік перевозив зі столиці до Ковеля партію контрабандних тютюнових виробів. Вартість товару склала 3 млн. 274 тис. грн. За супровідними документами чоловік транспортував будівельні матеріали.

СБУ затримала організатора контрабади, який у Рівному виготовляв метамфетамін [+Фото]

Під час огляду у вантажівці вилявили безакцизні цигарки виробництва Республіки Білорусь, з надписами «Queеn Menthol», «Minsk Superslims», «Minsk 5 Superslims». Увесь тютюн був розфасований у 499 коробок.

Під час перевірки митники встановили, що вказані цигарки на митну територію України не ввозились. За цим фактом склали протокол про порушення митних правил за ознаками статті 484 Митного кодексу України (зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю).

Суд визнав чоловіка винним у правопорушенні та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді конфіскації всього товару.

За матеріалами Рівненської митниці.





На правах реклами