Ми у Facebook
19.10.2017, 12:58

На Рівненщині у страшній аварії загинув чоловік і трирічна дівчинка [+Фото]

ДТП сталася вчора, 18 жовтня, близько 22:00 на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 48-річний чоловік з села Корнин на автомобілі «Toyota Fortuner», грубо порушуючи правила дорожнього руху, перетнувши подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху. Там позашляховик зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-2101», який їхав попереду у попутному напрямку та повертав ліворуч до готельного комплексу.



Від отриманих травм загинув пасажир «ВАЗ-2101», 51-річний чоловік з Колоденки. Ще одну пасажирку - трирічну дівчинку намагалися врятувати лікарі, однак попри вжиті реанімаційні заходи вона померла у Рівненській центральній міській лікарні. Крім того, із діагнозом політравма у лікарню госпіталізували і пасажира легковика, 46-річного рівнянина. Водія «ВАЗ-2101», 28-річного батька дитини, доставили у приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні із численними саднами і забоями.



Травми отримала і 20-річна пасажирка ««Toyota Fortuner», студентка, громадянка республіки Гана. Дівчину після надання медичної допомоги відпустили додому.



Водія, який порушив правила дорожнього руху, що призвело до загибелі двох людей, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання про взяття затриманого під варту.

Рівненщина: чоловік відсидить шість років за те, що збив на смерть велосипедиста



За попередньою інформацією, під час освідчення водія «Toyota Fortuner» на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 1,02 проміле, що більше ніж уп’ятеро перевищує допустиму норму.



За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами