Ми у Facebook
20.10.2017, 19:23

МФК «Кардинал-Рівне» в Херсоні не втримав перемогу над чемпіоном [+Відео]

Граючи на виїзді проти найкращої команди України рівняни першими відкрили рахунок завдяки голу Павла Концеби. Проте практично одразу МФК «Кардинал-Рівне» дозволив господарям відігратися. А на старті другого тайму екс-«кардиналівці» Михайло Волянюк і Євген Ланко принесли «Продексіму» перемогу.
«Продексім» - «Кардинал-Рівне» - 2:1 (1:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 5 тур

19 жовтня 2017 року, Херсон, спорткомплекс ХВУФК

Арбітри: Євген Динник, Андрій Швець (обоє - Харків), Сергій Черноусов (Херсон)

Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)

Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Голи: Шпигар (15), Ланко (21) – Концеба (13)

Попередження: Скорий (30) - Мануйленко (28), Піддубний (30)

«Продексім»: Савенко – Волянюк, Ланко, Чуднов, Скорий – Кисельов, Калуков, Фетько, Бербенцев, Фумаса, Свірідов, Шпигар, Федорченко.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Фаренюк, Власович, Концеба – Басич, Новак, Кручок, Піддубний. Запасні: Свинарчук, Дармовіс, Чудля.

Головний тренер: Сергій Піддубний.


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», через участь «Продексіму» в основному раунді Кубку УЄФА, матчі якого зачепили і минулий уїк-енд – матч п’ятого туру чемпіонату футзальної Екстра-ліги із рівненським клубом перенесли на доволі незвичний день – четвер.

Звітний поєдинок цілком міг принести якщо не сенсаційний, то принаймні неочікуваний результат, зважаючи на фізичну та психологічну втому чемпіонів України після єврокубкових баталій. Втім, аби відібрати очки у «мельників» і «зелено-жовтим» потрібно було здійснити невеликий подвиг після майже вісімсоткілометрового вояжу до Херсона.

Незважаючи на усі перелічені застереження, звітний матч суперники розпочали доволі активно. У складі господарів шанси відкрити рахунок втратили Євген Ланко та Михайло Волянюк. Особливо небезпечним був постріл останнього із доволі солідної дистанції – повз ворота.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Гості відповіли класним контрвипадом. Але Богдан Новак та Олександр Басич, опинившись удвох проти Юрія Савенка, не зуміли як слід розпорядитися м’ячем.

Вирішальним у грі міг стати кутовий, який рівняни заробили у середині першого тайму. Артем Фаренюк несподівано для суперників дуже швидко виконав подачу від кута майданчика, а Павло Концеба увірвався на оперативний простріл і розстріляв ворота херсонців – 0:1.

Перевага «Кардинала» у рахунку втім протрималася дуже недовго. Вже за дві хвилини у позиційній атаці «Продексім» відігрався. Фумаса віддав лівіше на Микиту Шпигаря, а той завдав точного діагонального удару у дальній кут – 1:1. Артем Фаренюк, який грав проти Микити Шпигаря, та Микола Дурбан – врятувати команду не зуміли.

Навіть пропустивши, «Кардинал» у Херсоні міцно стояв на ногах і не давав значно потужнішому супернику затискати себе на своїй половині майданчика. А при нагоді – рівняни намагалося активно переходити у контрнаступ.

Загалом нічийну і рівну для нашої команди гру зіпсував епізод на старті другого тайму. Богдан Новак програв силову боротьбу Михайлу Волянюку на фланзі. Останній видав передачу на хід Євгену Ланку, який не залишив шансів Миколі Дурбану – 1:2. Цей м’яч екс-«кардиналівці» Волянюк та Ланко організували на 17-й секунді другого тайму.

Відігруватися у матчі проти чемпіона – справа невдячна. Аби вивезти з Херсону бодай нічию «Кардинал» доклав чимало зусиль. Богдан Новак наприкінці матчу навіть змінив на майданчику Миколу Дурбана. Втім, рахунок на табло залишився незмінним.







На правах реклами