Ми у Facebook
20.10.2017, 12:13

Переходимо на електронний документообіг разом з лідером — компанією «Укрзвіт»

Нинішні реалії вимагають від керівників і власників підприємств відповідати сучасним вимогам, упроваджувати новітні системи обліку та зберігання документів. Важко уявити успішне підприємство без використання системи електронного документообігу та цифрового підпису.
Компанія «Укрзвіт» є одним з лідерів у впровадженні та використанні електронного документообігу. Вона розпочала свою діяльність ще 2011 року й з того часу стала надійним партнером для багатьох клієнтів, які завдяки їй вийшли на якісно новий рівень ведення бізнесу. Протягом цього часу компанія допомогла десяткам контрагентів запровадити ефективний електронний документообіг. Варто зазначити, що «Укрзвіт» надає послуги із запровадження юридично значущого обігу електронних документів.

Крім цього, фірма реалізує спеціалізовані комп’ютерні програми, зокрема такі:

«1С: Бухгалтерія»;
«АВЕРС: Бухгалтерія»;
«Панда» (антивірусна програма);
М.E.Doc тощо.

Потенційні клієнти й перспективи

Співпраця з компанією «Укрзвіт» зацікавить власників і керівників малого, середнього та великого бізнесу, котрі прагнуть вдосконалити роботу свого підприємства, відмовитися від архаїчних методів управління на користь сучасних та надійних, а головне — юридично визнаних державою — систем електронного документообігу. Окрема група клієнтів фірми — державні установи й відомства, які опрацьовують величезну кількість документів, звітів тощо, котрі мають бути оформлені вчасно, у належній формі та ідеальному порядку.

Спеціалісти компанії знають, що саме треба зробити для того, аби робота бухгалтера, економіста, фінансового директора підприємства (незалежно від сфери його діяльності) була максимально ефективною, прозорою та сучасною.
Важливо розуміти: згідно з чинним законодавством, електронний документ, складений за всіма правилами та підкріплений електронним цифровим підписом, має таку саму юридичну силу, що й паперовий. Його можна подавати для перевірки будь-якими інстанціями або, приміром, використовувати у процесі співпраці з партнерами.
«Укрзвіт» — справжній професіонал у веденні фінансової та управлінської звітності за сучасними стандартами електронного документообігу. І це підтверджується схвальними відгуками десятків задоволених клієнтів компанії.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами