Ми у Facebook
20.10.2017, 13:30

Переможець проектів «Шанс» та «Голос країни» їде з концертом у Рівне

29 жовтня у рамках туру містами України з новою концертною програмою «Любов Жива» Павло Табаков виступить у Міському Будинку Культури міста Рівне. Початок концерту – о 19:00.
За останній рік Павло Табаков, якого більшість знає як «невиправного романтика», багато експериментує у новому стилі - в танцювальній музиці. І робить це вдало: треки «Любов Жива. Radio Remix» та «Я для тебе» одразу завоювали український радіопростір і досі перебувають у гарячій ротації на десятках радіо.



Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях! – каже Павло Табаков. – Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі Любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!». Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими!

Квитки онлайн: https://kasa.in.ua/pavlo-tabakov_rivne.

Також придбати квитки можна у стаціонарній касі kasa.in.ua: Міський Будинок Культури (вул. Соборна, 3д). Графік роботи: 12:00-19:00 (Пн.-Пт.). Доступний викуп броні (забрати в касі). Деталі за тел. 0970553221.




Офіційний сайт Павла Табакова: http://www.pavlo-tabakov.com
Павло Табаков на Facebook: https://www.facebook.com/Pavlo.Tabakov





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ