Ми у Facebook
21.10.2017, 09:24

"Pianoбой" з концертом сьогодні у Рівному

До Рівного знову завітає найулюбленіший клавішник країни PIANOБОЙ, а зустріч з рівнянами вже традиційно відбудеться у Міському Будинку Культури.
PIANOБОЙ - приклад сучасної української музики світового рівня. На його концерти приходять як школярки з рюкзачками, так і їхні батьки. Це не арт-хаус і не «елітарне мистецтво» - це справжнісінька поп-музика в тому вигляді, як її розуміють в Лондоні і Нью-Йорку: мас-культ для публіки, обтяженої інтелектом, люблячої веселощі рок-фестивалів і тісний емоційний контакт камерних концертів. Одним словом - індикатор смаку, «попса здорової людини».

У Рівному гратиме найшвидший піаніст у світі (+ВІДЕО)

Тонкий і хітовий матеріал PIANOБОЙ оформлений в добротну концертну «упаковку»: повноцінний «живий» склад з чотирьох осіб, кожен з яких примудряється співати і грати по черзі на декількох інструментах. Дмитро Шуров і компанія створюють на сцені витончений рок-н-рольний драйв - такий собі «чад і чад гульні» в гуртожитку консерваторії, емоційні гойдалки, які переносять слухача від задумливою смутку до життєствердною радості. Увесь вир емоцій ви відчуєте лише побувавши на концерті 21 жовтня у МБК. Запрошуємо! Початок о 19 год.

Квитки за посиланням: https://kasa.in.ua/pianoboj-rivne






На правах реклами