Ми у Facebook
21.10.2017, 14:00

ОДЕК став чемпіоном області за три тури до фінішу футбольних змагань

Оржівський клуб, який після виграшу в минулому турі у безпосереднього конкурента з Малинська, де-факто став переможцем Чемпіонату Рівненської області з футболу, у 19 турі оформив це звання де-юре. Розгромивши на власному полі «Сокіл» ОДЕК став недосяжним для будь-кого з переслідувачів.
Чемпіонат області, 19 тур,

14 жовтня, субота,
“Вілія” (Млинів) – ФК “Садове” 4:1 (юнаки 7:0), ФК “Рафалівка” – ФК “АГАТ” (Гоща) 3:1 (5:1), “Ізотоп-РАЕС” (Вараш) – “Колос” (Кричильськ) 0:2 (3:2)
18 жовтня, середа
ОДЕК (Оржів) – “Сокіл” (Радивилів) 4:0, “Случ” (Березне) – ФК “Малинськ” 0:2


У першому таймі матчу в Оржеві господарі так і не змогли підібрати ключиків до воріт Василя Козіброди. Проте по перерві заміни, зроблені наставником ОДЕКа Олегом Шандруком, дали свій результат і в ворота «Сокола» один за одним влетіло чотири м’ячі.

Друга команда в турнірній таблиці першої ліги – ФК «Малинськ» - також святкувала перемогу у своєму матчі. В березнівському дербі малинські футболісти в гостях обіграли «Случ», таким чином, фактично, гарантувавши собі срібні нагороди Чемпіонату.

Таким чином, головною інтригою в змаганнях залишилася лише доля бронзових медалей першої обласної ліги. На них претендують відразу три клуби з Полісся – «Маяк», ФК «Рафалівка» та «Ізотоп-РАЕС». Саме від сарненчан, котрі в останніх іграх Чемпіонату області прийматимуть володимирецьку та варашську команду, багато в чому залежить, кому дістанеться третє місце в нинішньому сезоні.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

Оржівський ОДЕК фактично гарантував собі перемогу в Чемпіонаті області

Першість області, 23 тур,

14 жовтня, субота,
ФК “Острог-Академія” – “Волинь-Цемент” (Здолбунів) 7:1, “Стир” (Демидівка) – “Калина” (Бугрин) 1:5, “Граніт” (Томашгород) – “Сокіл” (Осова) 4:0
15 жовтня, неділя,
“Коливань” (Клевань) – “Полісся” (Рокитне) 3:0 (технічний результат), “Енергія” (Володимирець) – “Водник” (Рівне) 4:1, “Експрес” (Здолбунів) – “КамАЗ-Агро” (Острожець) 3:2


Бугринська «Калина» впевнено обіграла чергового суперника і залишилася на вершині турнірної таблиці. Щоправда, однакову кількість очок з представниками Гощанщини має «Коливань». Клеванська команда у звітному турі вдома зіграла внічию зі ще одним претендентом на медалі – рокитнівським «Поліссям» - в результативну нічию 3:3. Проте, через участь у матчі не заявленого гравця у складі гостей їм було зараховано технічну поразку 0:3.

Реєстр бомбардирів другої ліги продовжує упевнено очолювати нападник «Калини» Михайло Цимбалюк – у матчі проти демидівського «Стира» форварди оформив «покер» і довів лік забитих у цьому сезоні м'ячів до 39-ти.







На правах реклами