Ми у Facebook
22.10.2017, 08:39

Молодих істориків запрошують взяти участь у творчому конкурсі

Пошуковців правдивої історії Рівненщини запрошують взяти участь у щорічному IX Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»
Мета творчого конкурсу - підвищення інтересу до української історії, відновленні історичної пам’яті, подолання історичних міфів.

ФОТО: "Прекрасне озеро Басів Кут та вузькі гарненькі вулички." Ранок у Рівному очима репортера

Школярі, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки на конкурс можуть пропонувати індивідуальні та групові роботи.

Роботи - це мультимедійні проекти: аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики тривалістю не більше 8 хвилин форматі .avi.

В прокат вийшов перший український фільм-фентезі: коли у Рівному?

Конкурсні роботи до 1 грудня необхідно надіслати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net Впродовж грудня 2017 – січня 2018 журі з числа професійних учителів, режисерів та громадських діячів опрацює проекти та визначить переможців, відзначення яких відбудеться наприкінці січня 2018.

Організатором Всеукраїнського конкурсу виступив Міжнародний благодійний фонд національної пам'яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя.

Більше інформації можна дізнатися, написавши листа на адресу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами