Ми у Facebook
23.10.2017, 18:37

Рівненська «Регіна» почала новий сезон поразками у Луцьку [+Відео]

Новий сезон в українській волейбольній Суперлізі «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» з Рівного почала у сусідньому Луцьку двома поєдинками проти місцевої «Волині». Старт у рівнянок вийшов невдалим, адже вони програли шість партій, зумівши виграти лише одну.
Перша гра. «Волинь» - «Регіна» 3:0 (25:17, 25:19, 25:23)

Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), стартова партія рівненській команді не вдалася. Господарки впевнено контролювали перебіг подій і залишили сет за собою 25:17.

Промінець надії зажеврів для «Регіни» в другій партії. Гості повели 9:5 і здавалося, що в матчі може наступити злам. Проте волинянки продемонстрували характер і спочатку вирівняли рахунок, а потім фінішним ривком зафіксували перемогу і в другій партії 25:19.

Відчуття дежа-вю з’явилося по ходу третього сету. Рівнянки знову повели 9:5, проте цього разу, здавалося, що лучанкам не вдасться змінити хід подій як в попередньому ігровому відрізку. Рахунок невпинно зростав на користь рівненської команди і досяг 22:16. Що сталося далі? Напевне на це питання не відповість ніхто з гравців рівненського клубу. Підсумок партії … 25:23 на користь господарок і 3:0 в матчі.

Друга гра. «Волинь» - «Регіна» 3:1(24:26, 25:20, 25:13, 28:26)

І наступного дня рівненські волейболістки не зуміли відібрати очки у «Волині». Проте цього разу «Регіна» дала справжній бій принциповим суперницям.

Стартову партію краще розпочали гості. «Регіна» повела 14:10 проте втримати перевагу як і у вчорашніх партіях не зуміла і на вирішальну стадію сету команди вийшли за рівного рахунку 20:20. В боротьбі нервів спортивна вдача була на боці рівненської команди 26:24.

Але розвинути успіх не вдалося. Знову вдало розпочавши партію та ведучи в рахунку 11:8 рівнянки втратили концентрацію і після тайм-ауту, який взяв тренер лучанок, просто «посипалися» програвши відрізок 1:7. Лише після цього в грі наступила рівність, але вже +2 було на користь «Волині». По черзі набираючи очки команди на кінцівку сету вийшли за рахунку 22:20 на користь господарок майданчику. А далі очки набирали лише волейболістки Луцька. 25:20.

Третя партія «Регіні» відверто не вдалася. Рівнянки повели 5:4 і провалилися - 8:13, 11:17, 13:25. Луцькі волейболістки беруть сет практично без боротьби.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська «Регіна» зберегла прописку в Суперлізі ще на один сезон

Рівненська «Регіна» перемогла у першому матчі другого туру в Запоріжжі

Проте такий перебіг подій не зламав підопічних І. Тартаковського. Дівчата знайшли в собі сили дати справжній бій бронзовому призеру минулорічного чемпіонату. «Регіна» знову вдало відіграла початок партії і повела 7:4. Варто було господаркам відновити паритет 9:9 як рівнянки знову створили невеличкий відрив якій протримався до рахунку 21:18 на їх користь. А от дотиснути знову не вдалося. Волинь відновила рівність в рахунку 21:21 і розпочалися «гойдалки». «Регіна» мала два сет-боли проте реалізувати їх не змогла. А от господаркам пощастило більше: вийшовши вперед на рахунку 26:25 вони таки дотисли рівненську команду. 28:26 в партії та 3:1 в матчі на користь "Волині".

На жаль «розжитися» заліковими балами в турнірну таблицю не вдалося. Проте команда, відрізками, продемонструвала досить змістовну гру, а це означає що перспектива є. Переконатися в цьому рівненські вболівальник зможуть вже за тиждень. 27-го та 28-го жовтня «Регіна» на власному майданчику прийматиме тернопільську «Галичанку».

Нагадаємо, в Чемпіонаті України з волейболу сезону 2017-2018 (Суперліга) на Першому етапі приймають участь команди: "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" (Рівне), "Хімік" (Южне), "Білозгар-Медуніверситет" (Вінниця), "Волинь-Університет-ОДЮСШ" (Луцьк), "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" (Тернопіль), "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" (Запоріжжя), "Сєвєродончанка" (Сєвєродонецьк), "Фаворит" (Київ).










На правах реклами