Ми у Facebook
24.10.2017, 10:00

Дубль граючого тренера допоміг МФК «Кардинал-Рівне» розгромити «ІнБев-НПУ» [+Відео]

До трьох поєдинків поспіль продовжив свою безпрограшну домашню серію у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне». У матчі шостого туру змагань рівняни переконливо обіграли «ІнБев-НПУ», а за господарів двічі відзначився граючий тренер Сергій Піддубний.
«Кардинал-Рівне» - «ІнБев-НПУ» - 5:1 (1:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 6 тур

23 жовтня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)

Голи: Піддубний (13, 36), Мануйленко (26), Фаренюк (37, з десятиметрового, 39, з десятиметрового) – Дзюба (27)

Попередження: Новак (30), Кручок (30) – Мороховець (26), Шевченко (29), Дзюба (37).

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Власович – Піддубний, Кручок, Басич, Власович, Чудля. Запасні: Свинарчук, Мозеров, Дармовіс.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«ІнБев-НПУ»: Сухов – Дзюба, Бакум, Чеберяк, Мороховець – Цапов, Шевченко, Литвиновський, Карбула, Яблонько. Запасні: Соколовський, Директоренко, Саківський.

Головний тренер: Валерій Директоренко.

Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», перша у нинішньому сезоні зустріч рівнян та «ІнБев-НПУ» стала протистоянням не лише команд-суперниць, а й битвою ідей граючих тренерів. Вже досвідченому у цій справі Сергію Піддубному протистояв наставник-новачок Валерій Директоренко. Виграв двобій перший, відзначившись дублем та допомігши своїй команді здобути три очки.

Матч команди розпочали в неймовірно швидкому темпі і каскадом ударів.

Віталій Дзюба обікрав Валерія Власовича і виходив тет-а-тет із Миколою Дурбаном, втім послизнувся і впав. Згодом голкіпер рівнян потягнув удар низом від Сергія Шевченка.

Біля протилежних воріт Богдан Новак не реалізував класний пас Володимира Кручка, Павло Концеба пробив вище воріт після передачі Мануйленка, а сам Максим з ідеальної позиції влучив у ногу Олександру Сухову.

Гол назрівав і першими забили господарі. Богдан Новак поставив блок супернику, звільнивши простір для Сергія Піддубного. Той на льоту впіймав м’яч після подачі кутового – удар, рикошет від стійки і воротаря – гол! 1:0!

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Гості могли відігратися ще до перерви. Артем Мороховець пробивав з розвороту і без шансів для Миколи Дурбана. «Кардинал-Рівне» врятував каркас воріт.

Вже за декілька стартових хвилин другого тайму господарі мали доводити рахунок до розгромного. Але не реалізовували неймовірні моменти. Свої шанси не використали Сергій Піддубний, Максим Мануйленко і двічі – Павло Концеба. Рахунок – 1:0 на табло тримався, аж поки Максим Мануйленко вирішив замість віддавати чергову передачу на «п’ятачок» - хитнути опонента і пробити із середньої дистанції. Удар вийшов на славу і у самісінький кут воріт – 2:0!

Гості до цього часу назбирали вже п’ять фолів і виглядали приреченими. Рівняни ж сфолили лише раз і цей фол міг виявитися фатальним. Віталій Дзюба метрів з 15-ти пробив настільки сильно і точно, що ледве не зламав поперечину воріт. Від останньої м’яч влетів у сітку за спиною Миколи Дурбана – 2:1…

Тут вже господарі занервували. Богдан Новак і Володимир Кручок упродовж хвилини отримали по попередженню. На щастя, «зелено-жовті» зуміли впіймати суперника на контратаці. Богдан Новак віддав на вільного Сергія Піддубного, а той замість бити на силу – елегантно перекинув м’яча над Суховим – 3:1! Дубль граючого тренера!

Крапку ж у грі поставив Артем Фаренюк. Він двічі поспіль карав суперників за грубу гру точними ударами із десятиметрової позначки.

«ІнБев-НПУ» догравав матч із п’ятим польовим. Втім, знову засмутити Миколу Дурбана гості не зуміли. «Кардинал-Рівне» продовжив свою серію без поразок у рідних стінах.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ