Ми у Facebook
25.10.2017, 18:40

Збірна Рівненщини з кросу стала четвертою на Чемпіонаті України

Минулими вихідними, 21 та 22 жовтня, у Сумах відбувся Чемпіонат України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У командному підсумку збірна команда Рівненської області посіла четверте місце, а представники Рівненщини завоювали три золоті та дві бронзові нагороди.
Загалом у змаганнях брали участь близько 350 спортсменів із 25 областей. Серед них – учні та випускники Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту та рівненської ОСДЮСШОР. На Чемпіонаті проводився відбір до збірної України.

За підсумками двох днів змагань команда Рівненської області посіла четверте загальнокомандне місце, програвши третьому місцю не за кількістю набраних очок, а за кількістю медалей. Щоправда, серед представників СДЮСШОР команда рівненської спеціалізованої спортивної школи відділення легкої атлетики посіла п'яте загальнокомандне місце.

Щодо індивідуальних результатів, то золоту нагороду та чемпіонство серед юнаків виборов Юрій Ткачук. Учень подолав дистанцію у 2 кілометри за 5 хв. 59 сек.

Ще два золота взяли учениця ліцею Яна Боровець та випускник закладу Андрій Колодистий у естафеті 4 х 1.

Бронзову нагороду серед дівчат виборола Яна Боровець на дистанції 1 кілометр. (Результат 3 хв. 9 сек.). А серед дорослих – Дмитро Сірук на дистанції 10 км. (Результат 30 хв. 6 сек.).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся легкоатлетичний турнір пам’яті Віктора Завацького

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У 2106 році збірна рівненських легкоатлетів в командному заліку на Чемпіонаті України виборола бронзу. Змагання відбувалися в Білій Церкві на Київщині серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Загалом участь у Чемпіонаті з кросу тоді взяли більше трьох сотень спортсменів.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство освіти і науки підсумувало результати Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України. У номінації кращі позашкільні навчальні заклади (дитячо-юнацькі спортивні школи та спеціалізовані дитячо-юнацькі школи олімпійського резерву) почесне третє місце вибороли рівняни. А саме, Рівненська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву (ОСДЮСШОР).





На правах реклами