Ми у Facebook
25.10.2017, 15:22

Novomedia Awards 2017: семеро лауреатів і четверо артистів

Церемонія нагородження журналістів та редакцій NovomediaAwards 2017 відбудеться 4 листопада у концертному залі Nivki-Hall о 18.00. Дипломи та статуетки отримують кращі журналісти і редакції, які компетентно висвітлюють теми віри, християнських цінностей і сімейних традицій.
Нагородами буде відзначено сім переможців, імена яких оголосять на самій церемонії. Лауреати отримають статуетку, диплом і подарунки з рук авторитетних журналістів, громадських діячів, священнослужителів, науковців і артистів. Вести цьогорічну подію зголосилися Ольга Нємцева, ведуча на телеканалі «2+2», та Едуард Гльоза, ведучий телеканалу «Перший діловий».



Оргкомітет Novomedia Awards вже підготував багато музичних сюрпризів. Виступатимуть на заході яскраві зірки: учасниця талант-шоу «Х-фактор» Марта Адамчук, фіналістка проекту «Голос країни» Віра Кекелія та переможець «Голосу країни» Ігор Грохоцький. А теплих емоцій додасть Сєва Новгородцев, радіоведучий і діджей з досвідом роботи на Бі-Бі-Сі у Лондоні майже 40 років.

Стала известна программа главного журналистского события осени


Щорічна церемонія Novomedia Awards проводиться з 2012 року і збирає сотні представників ЗМІ, лідерів суспільної думки, громадських діячів і зірок естради. Традиційно відбувається у рамках закриття щорічного Новомедіа Форму.

Из печати вышел бюллетень Новомедиа Форума 2017


Впродовж року експерти Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, мережі інтернет з метою виявлення медіаматеріалів, які сприяють популяризації християнських цінностей у мас-медіа. Моніторинг і нагородження відбуваються у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» та «Відповідальна журналістика».

У 2016 році було нагороджено ведучого «Радио Вести» ДмитраЧекалкіна, кореспондента журналу «Новое время страны» Катерину Шаповал, журналіста «Української Правди» Олександра Хоменка, журналіста «Радіо Свобода» Євгена Кучерова, головного редактора газети «Запорізька правда» Наталю Зворигіну.

Церемонія Novomedia Awards 2017 відбудеться 4 листопада:Київ, Nivki-Hall, просп. Перемоги, 84, (ст. м. «Нивки»), початок о 18.00. Вхід вільний!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ