Ми у Facebook
25.10.2017, 14:47

На Рівненщині 10-річна дівчинка потрапила під колеса авто [+Фото]

Аварія сталася на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче» у селі Підгайці. Про те, що дівчинка з травмами потрапила до медзакладу поліцейським повідомили лікарі Млинівської центральної районної лікарні учора, 24 жовтня о 17:20.
Правоохоронці на місці події з’ясували, що 33-річний чоловік з села Іваннє Дубенського району на автомоблі «Mitsubishi Pajero» збив 10-річну дівчинку. Дитина переходила дорогу у невстановленому місці. Зі слів водія позашляховика та очевидців події, дівчинка відволікалася мобільним телефоном та не дивилася на дорогу. Утім, попри маневр водія уникнути наїзду на пішохода, малолітня все ж вдарилася у бокову частину авто.

На Рівненщині автобус в'їхав в канаву



У потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом ноги зі зміщенням. Дівчинку спочатку доставили у місцеву лікарню, а потім – у Рівненську дитячу обласну.
Слідчі Млинівського відділення поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили та помістила на територію відділення поліції.



За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ