Ми у Facebook
26.10.2017, 12:27

На Рівненщині чоловік за три дні скоїв чотири злочини [+Фото]

Слідчі Дубенського відділу поліції інкримінують 30-річному мешканцю райцентру завдання тілесних ушкоджень, дві крадіжки та незаконне заволодіння автомобілем.
Зловмисника взяли під варту.

За допомогою до дубенських поліцейських повернути власний автомобіль «ВАЗ-21063» звернувся 21 жовтня 69-річний місцевий житель. Виконати роботи із фарбування легковика і доставити його до замовника мав 30-річний місцевий житель, однак обумовлений термін минув, а зв’язок із ним обірвався.

Як з’ясували правоохоронці, виконавець замовлення розпивав алкогольні напої. На цьому підґрунті та на чужому авто його потягнуло на «пригоди».
22 жовтня він поїхав у сусіднє село Тростянець до свого товариша. Знаючи, де той ховає ключ від будинку, викрав посуд, продукти харчування та деякі вироби з металу. Все спакував у салон авто та рушив назад до Дубна польовими шляхами. Дорогою скінчився бензин, тому машину із викраденими речами довелось покинути біля лісосмуги за кількасот метрів від дому.

На Рівненщині чоловік намагався первеезти через кордон попільничку з наркотиками



Цього ж дня невгамовний дубенчанин викрав ще й близько 150 кілограмів металевої сітки із господарства 65-річної сусідки. Після скоєного чоловік приїхав додому і, будучи знову ж таки на підпитку, затіяв сварку, під час якої наніс тілесні ушкодження батькові своєї співмешканки.
Правоохоронці також з’ясували, що зловмисник раніше вже був судимий за скоєння крадіжки, шахрайств та грабежу і відбував покарання у місцях позбавлення волі понад чотири роки.



Разом із тим, лише кілька днів тому слідчі направили на розгляд суду кримінальне провадження за фактом ще одного незаконного заволодіння транспортним засобом, у якому обвинуваченим є знову ж таки 30-річний дубенчанин. У серпні, роз’їжджаючи за кермом викраденого авто у стані алкогольного сп’яніння, він скоїв ДТП у селі Тараканів. На щастя, обійшлося без постраждалих.
Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження), частиною 1 та 3 статті 185 (крадіжка з проникненням), а також частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Сьогодні, 25 жовтня, суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами