Ми у Facebook
27.10.2017, 18:46

Сарненський «Маяк» остаточно позбувся конкурентів із Вараша [+Відео]

Після чергового туру Чемпіонату області з трьох претендентів на бронзу нинішнього сезону залишилося лише двоє. Третій претендент, яким був «Ізотоп-РАЕС» із Вараша, після програшу у Сарнах місцевому «Маяку» вже навряд чи підніметься вище п’ятого місця.
Перша ліга, 20 тур, 21 жовтня, субота
“Колос” – ФК “Рафалівка” 1:3 (юнаки - 2:6)
22 жовтня, неділя
“Сокіл” – ФК “АГАТ” 1:1 (2:3), “Маяк” – “Ізотоп” 2:1 (0:3),
25 жовтня, середа,
ОДЕК – “Случ” +:- (1:6), ФК “Малинськ” – “Вілія” 3:0 (1:7)


Оскільки доля першого та другого місць визначилася ще у попередніх турах, то головною інтригою залишається боротьба за третю сходинку турнірної таблиці. Два з трьох претендентів на неї - «Маяк» та «Ізотоп-РАЕС» - зустрічалися у Сарнах. Всі три голи у цьому поєдинку були забиті ще до перерви. Спочатку господарі відкрили рахунок, згодом гості зрівняли. За три хвилини до завершення першого тайму другий бомбардир першої ліги Владислав Степанчук провів з пенальті свій другий м’яч у матчі і встановив остаточний рахунок 2:1.

Таким чином, сарненський клуб залишився третім, а у форварда «Маяка» стало в голеадорському реєстрі 15 точних ударів, тоді як у кращого бомбардира Чемпіонату області Леоніда Козяра із кричильського «Колоса» в активі 17 голів. До речі, земляки футболістів «Маяка» приймали у Сарнах ФК «Рафалівка» і не змогли відібрати очки ще в одного претендента на бронзу.

Щодо команди з Володимирецького району, то їй в нинішньому сезоні залишилося провести останню гру – гостьову зустріч проти «Маяка». В цьому матчі ФК «Рафалівка» влаштує лише перемога, в іншому випадку бронзові нагороди змагань достроково дістануться сарненському клубу.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

Оржівський ОДЕК фактично гарантував собі перемогу в Чемпіонаті області

Друга ліга.
24 тур, 21 жовтня, субота
ФК “Костопіль” – “Коливань” 0:2, “Водник” – “Стир” 2:1
22 жовтня, неділя
“Сокіл” – “Експрес” 0:0, “Волинь-Цем.” – “Енергія” 1:4, “Калина” – “Граніт” 6:1, “Полісся” – ФК “Острог-Академія” 2:1

Бугринська «Калина» продовжує штампувати перемоги у другій обласній лізі, а її форвард Михайло Цимбалюк – голи. У домашньому поєдинку проти «Граніту» з Томашгорода нападник господарів відзначився вже на першій хвилині. Проте гості будь-що прагнули допомогти своїм землякам із рокитнівського «Полісся», які борються з «Калиною» за перше місце і на 37 хвилині рахунок зрівняли – 1:1. Нічийний результат протримався у цій зустрічі до 52 хвилини, коли Бугрин забив удруге. Цього разу автором голу став Роман Штогрин. За дев'ять хвилин після першого м'яча форвард бугринців відзначився удруге. Ну, а далі настала черга Михайла Цимбалюка. Він забивав на 73-й з пенальті, а на 76 і 90 хвилинах з гри, оформивши таким чином третій покер у сезоні (при трьох хет-триках і двох гекса-триках - шість голів в одному матчі) та довівши загальну кількість забитих ним м'ячів до 43-х.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ