Ми у Facebook
29.10.2017, 14:00

З Рівного до Харкова скоро їздитиме потяг

"Укрзалізниця" планує запустити залізничний маршрут, який з’єднає західні та східні області.
Починаючи з 2 листопада 2017 року залізницями України курсуватиме новий поїзд №127/128 Ковель – Харків, який з’єднає західні та східні регіони України. У складі поїзда буде 8 плацкартних та 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. Продаж квитків на цей поїзд уже відкритий, купейні квитки коштують від 254 грн та плацкартні – від 155 грн.

"Укрзалізниця" запустить новий швидкісний потяг "Інтерсіті"

Маршрут потягу №127/128 Ковель – Харків пролягатиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

Міжнародний потяг "Інтерсіті" до Польщі змінив свій маршрут

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03 листопада 2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

Нагадаємо, як повідомляло ОГО, "Укрзалізниця" готує більше нових напрямків: Івано-Франківськ - Костянтинівка, Одеса - Лисичанськ, Одеса - Харків, Київ - Солотвино, Чернігів - Івано-Франківськ, Одеса - Рахів, Ужгород - Лисичанськ.

За повідомленням прес-служби "Укрзалізниці".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ