Ми у Facebook
01.11.2017, 19:17

Скільки років Наталі Могилевській?

Переможницею популярного проекту "Танці з зірками 2017" стала 42-річна співачка і продюсер Наталя Могилевська. Зірка таки здійснила свою мрію і виборола перше місце!
На телеканалі "1+1" минулої неділі відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених "Танців з зірками", в рамках якого за результатами глядацького голосування, яке тривало протягом всього тижня, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко.
Для співачки, яка вже втретє з'являється на шоу, перемога стала першою, тож не дивно, що подяка Могилевської була більш як емоційною.



Так, зірка заявила: "Я хочу встати на коліна перед самим приголомшливим партнером моєму житті. Ігор, тільки з тобою я могла все це пройти. Дякую!". За словами не забарилася й дія - Могилевська і справді стала на коліна перед Кузьменко, змусивши шанувальників замислитись - які ж стосунки між партнерами, а багатьох і зневажливо глянути на такий жест, адже можна було обійтись й без "показухи", пише glianec.com.


БІЛЬШЕ про Наталю Могилевську в новому випуску газети "ОГО".


Фото
http://glianec.com
https://lux.fm/





На правах реклами