Ми у Facebook
02.11.2017, 18:40

Рівненська «Регіна» програла перші домашні поєдинки в новому сезоні

Рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» зазнала третьої та четвертої поспіль поразок в жіночій Суперлізі України. Цього разу рівнянки поступилися у матчах проти тернопільської «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», які стали першими в рідних стінах у новому сезоні.
Суперліга. Жінки. 2-й тур. 1-й матч.
"Регіна-МЕГУ-ОШВСМ"(Рівне) - "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ"(Тернопіль) 0:3(23:25, 22:25, 10:25)


Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), початок першого матчу залишився за «Галичанкою» 4:0. Проте ближче до середини партії господаркам вдалося майже впритул наблизитися до тернопільських волейболісток. Проте далі, вже вчергове в цьому чемпіонаті, «Регіна» провалилася. Рахунок на користь гостей почав на очах зростати: 11:16, 17:23. І тільки на цій відмітці рівнянкам вдалося зібратися. Й так зібратися, що долю партії могли вирішити один-два розіграші. Господарки майже врятували безнадійний сет, але за рахунку 23:24 вирішальне слово залишилося за «Галичанкою».

В другій партії, отримавши невелику перевагу в рахунку «Регіна» швидко втратила ініціативу і ближче до середини сету знову підвідстала 7:11. Попри всі намагання вирівняти становище, ближче ніж на два пункти тернопільчанки наших дівчат не підпускали. І знову ціною надзусиль рівненські волейболістки майже дістають суперниць 22:23. Але, недарма, в останніх інтерв’ю, головний тренер «Регіни» Ігор Тартаковський акцентував увагу на кінцівках партій. Рівнянки знову не змогли дотиснути суперниць – 22:25.

Ну а про третю партію господарки воліли б швидше забути. Відверто кажучи і не варто описувати перебіг подій. Після одного з епізоду головний тренер «Регіни» просто схопився за голову від неузгодженої гри своєї команди. Рівнянки повністю розклеїлися і рахунок 10:25 повністю відображає перебіг подій у цьому відрізку гри.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська «Регіна» зберегла прописку в Суперлізі ще на один сезон

Рівненська «Регіна» перемогла у першому матчі другого туру в Запоріжжі

Суперліга. Жінки. 2-й тур. 2-й матч.
"Регіна-МЕГУ-ОШВСМ"(Рівне) - "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ"(Тернопіль) 0:3(23:25, 19:25, 22:25)


Перша партія н майже один в один повторювала попередню гру. «Регіна» в середині сету знову відпустила «Галичанку» 12:17, знову майже наздогнала 23:24 і знову поступилася 23:25.

В другій партії шансів у рівнянок не було. Тернопільські волейболістки впевнено контролювали перебіг подій і лише за рахунку 7:19 дещо зменшили оберти, що дозволило «Регіні» підтягнути рахунок до відносно пристойного – 19:25.

На початку третьої партії, здавалося, що «Регіна», нарешті, знайшла свою гру. Господарки повели 10:6, змусивши тим самим тренерський штаб «Галичанки» взяти тайм-аут. Це гостям допомогло. І вже через деякий час вони повели 14:13. Далі пішла рівна гра і на кінцівку партії команди вийшли за рівних шансів 19:19. І знову вирішальні розіграші краще вдалися суперницям, о стає вже неприємною традицією. Не забили м’ячі другого шансу, не підняли скидання, не чітко зіграли в прийомі і у підсумку 22:25 в партії і 0:3 в матчі.

Зрозуміло, що рівнянкам випав тяжкий старт. І «Волинь» і «Галичанка» - претенденти на нагороди чемпіонату. Фрагментами «Регіна» демонструвала якісний волейбол, але стабільності ще не вистачає, а «фрагменти» гру не виграють. Тож потрібно додавати і в грі і в психології, бо потенціал у команди безперечно є.

Вносити корективи в гру доводиться вже по ходу змагань. Через два тижні на «Регіну» чекає виїзна сесія під час якої її суперницями будуть запорізька «Орбіта» та столичний «Фаворит».





На правах реклами