Ми у Facebook
02.11.2017, 16:02

На Рівненщині брат позбавив життя брата (+ФОТО)

А всьому вина оковита.
Про те, що у будинку на вулиці Сарненська районного центру між братами відбувається бійка до поліції сьогодні, 02 листопада, о пів на першу ночі повідомив 18-річний сусід.

У Рівному хлопця побили та відібрали айфон



У будинку проживали троє рідних братів. Учора, 01 листопада, ввечері усі повернулися додому напідпитку. Доки один із братів відпочивав у себе в кімнаті, між двома іншими 38-річним та 44-річним виникла сварка. Старший почав душити молодшого, після чого 38-річний схопив кухонний ніж і вдарив ним свого старшого брата.




Потерпілий зумів вийти на вулицю і покликати на допомогу. Лікарі швидкої медичної допомоги доставили чоловіка у Костопільську центральну районну лікарню з попереднім діагнозом: ножове проникаюче поранення черевної порожнини, внутрішня кровотеча Однак, попри вжиті реанімаційні заходи, від отриманих травм він помер у хірургічному відділенні.

ВІДЕО: дружина вбитого у Рівному перукаря записала новонароджену дитину на покійного чоловіка



Слідчі Костопільського відділу поліції за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень,що спричинили смерть потерпілого розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Слідчий підготував клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ