Ми у Facebook
03.11.2017, 17:00

У світ інновацій разом з "El-Roi"

Інноваційні технології, "розумний" будинок, безпечне місто – ці словосполучення нині на слуху у всіх тих, хто рухається у ногу з часом та намагається приймати розумні рішення для свого життя.
Надзвичайно приємно, що у Рівному на базі ТОВ "Ель-Роі" вже є спеціалізований шоу-рум "Інноваційні системи майбутнього", в якому ви знайдете все для безпеки та автоматизації вашого дому, безпеки для бізнесу та контролю доступу.



"Інноваційні системи майбутнього" – єдиний спеціалізований шоу-рум, котрий надає комплекс послуг: продаж відповідних систем, планування їх встановлення (проектування мереж), розведення комунікаційних кабелів, монтаж та післягарантійне обслуговування будь-якої складності.

Власники житла та підприємці потребують постійного, безперебійного доступу до мережі інтернет. Над цим і працюють фахівці компанії "El-Roi". А після атаки комп’ютерів вірусом Petya, професіонали компанії займаються ще й кібербезпекою. Тим самим інженери, які вже працюють у цій сфері більше 30 років, враховують усі можливі ризики, пов’язані з роботою комп’ютерів та забезпечують захист персональних даних, цілісність та доступність інформації.

Компанія відкриває відділ у шоу-румі, в якому буде представлене мережеве обладнання – активне та пасивне. Тут можна буде обрати всі пристрої, необхідні для роботи комп'ютерної мережі, наприклад, маршрутизатор, комутатор, концентратор, кабелі, конвектори…



Працівники компанії допомагають провідним підприємствам міста оптимізувати процес праці та управління. "Першопрохідцем" у цьому процесі став "Рівнеоблводоканал". На підприємстві вже є система обліку робочого часу працівників. Вони отримали перепустки, за допомогою зчитування яких можна фіксувати, скільки часу реально пропрацював той чи інший працівник. Тим самим люди отримують заробітну плату залежно від виробітку, і це унеможливлює оплату праці за невиконану роботу.

Крім того, нині всі контролери забезпечені смартфонами, в яких встановлена спеціальна програма "Мобільний контролер". Відтак, працівники можуть швидко внести показники лічильників і одразу ж передати їх у службу обліку і реалізації води. Завдяки успішній реалізації цієї інноваційної ідеї від компанії "El-Roi", керівництво не тільки полегшило роботу контролерів, а при потребі може без проблем перевірити, наскільки працівник якісно виконав свою роботу. Адже кожен смартфон оснащений GPS-трекером.



Компанія також займається проектуванням, моделюванням програми "Безпечне місто", що має під собою великий відеоаналітичний комплекс, який об'єднує різні модулі безпеки та громадського порядку.
Це зараз на часі. Нині криміногенна ситуація дуже напружена, і це європейська практика.



– Вже зараз всі ці заходи безпеки можна побачити у мікромакеті на території ЖК "На Щасливому". Тому, поки міська влада лише шукає варіанти, як зробити життя мешканців обласного центру безпечнішим, цей житловий комплекс вже насолоджуються позитивними результатами. Території облаштовані системами контролю доступу й відеоспостереження, автономною чи централізованою охоронною та пожежною сигналізацією, системою колективного прийому телебачення тощо. Окрім того, у всіх під’їздах встановлені незвичні для всіх домофони. Відеодомофон дозволяє бачити, хто до вас завітав, і по відеоідентифікації ви вже запускаєте до вашої оселі людей. Тому що по аудіо ви не ідентифікуєте так, як по відео. Тобто приходить людина до вас, викликає вашу квартиру, ви підходите до дверей і бачите, хто саме прийшов, – розповідає директор фірми "El-Roi" Андрій ПЕТРЕНКО.

Також "El-Roi" долучилось до реалізації програми "Мережа безпеки" по всій Рівненській області. За допомогою цієї програми поліція області матиме інформацію про оперативну обстановку в регіоні. Основна мета програми – забезпечити громадський порядок і безпеку під час дорожнього руху та зменшити рівень злочинності. Так, нині компанія закінчує встановлення камер відеоспостереження у Вараші на Рівненщині. Працівники компанії прокладають оптоволоконний кабель, за допомогою якого відбуватиметься високошвидкісна передача даних із камер відеоспостереження, що розміщені на вулицях міста, до аналітичних центрів. Загалом у Вараші буде встановлено 5 спеціалізованих камер на в’їздах і виїздах у Вараш. Вони фіксуватимуть усі номери автомобілів, які проїжджають у межах зйомки відеокамер. Також є можливість за їх допомогою виявляти авто, які перебувають у розшуку – інформація щодо цього автоматично передається в аналітичний центр. До слова, таких центрів буде облаштовано два – у черговій частині поліції та в управлінні СБУ області. Окрім того, в місті має бути розміщено 27 оглядових камер у місцях транспортних розв’язок, площах, зонах відпочинку та інших місцях масового скупчення людей.

Після того, як компанія "El-Roi" завершить монтаж всього обладнання у Вараші, планується реалізувати подібний проекті у місті Сарни.

Компанія "El-Roi" є прикладом успішного бізнес-проекту, що не зупиняється в своєму розвитку ні на хвилину. Постійне вдосконалення, здобуття нових знань та залучення нових технологій – це принципи, яким керується колектив компанії на чолі з Андрієм Петренком. Вони роблять все для того, щоб Рівне з гордістю могло називатися інноваційним містом!

На правах реклами





На правах реклами