Ми у Facebook
04.11.2017, 14:40

У Рівному відбудеться стильний концерт «Joe Cocker. Tribute»

Спільний проект Lviv Jazz Orchestra та фіналіста Голосу Країни, популярного співака Аніса, присвячений Королю Каверів - Джо Кокеру. Це трибют, котрий являє собою добірку музичних шедеврів легендарного співака у виконанні кращих музикантів Львова та харизматичного співака Аніса Еттаеба.
Історія останнього - це історія львівського стоматолога, родом зі спекотного Тунісу, який завжди мріяв присвятити своє життя музиці, але його долали сумніви у власних силах. Виїхавши з рідного дому до України, він зважився на сміливий крок - участь в кастингу шоу "Голос країни". На етапі сліпого відбору він виконав одну з пісень Кокера, що стала для нього доленосною. Анісу вдалося передати манеру виконання Джо, що додало виступу особливий шарм. Від того виступу пройшло майже два роки, а сьогодні Аніс разом з "Lviv Jazz Orchestra" представляють цілу концертну програму, прясвячену легендарному музиканту.

У Рівному відбудеться концерт Олега Скрипки

Унікальний оксамитовий баритон Аніса дозволить слухачу впізнати і по новому відчути музику Джо Кокера та насолодитись емоціями, які вона створює вже не один десяток років. Це данина поваги людині, що підняла поняття "Кавер" на унікально новий рівень, заслужено зробивши чужі пісні - Своїми Хітами.

Отже, «Joe Cocker. Tribute»
4 листопада, 19:00,
Глядацька зала
Рівненського Міського Будинку Культури
(вул.Соборна, 3д)






На правах реклами