Ми у Facebook
06.11.2017, 11:21

На вихідних поблизу Рівного сталося дві ДТП - обидва п'яних водії втікли

Проте їх вдалося затримати.
4 листопада, в селі Біла Криниця Рівненського району близько 18:20 години на автодорозі «Київ-Чоп» 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем «BMW Х5», збив двох жінок. Жінки переходили дорогу на зелене світло. Унаслідок наїзду 38-ми та 29-річні жінки, які тимчасово проживати у Білій Криниці, загинули на місці. Водій позашляховика не зупиняючись, з місця пригоди зник.

На вулиці Київська поблизу зоопарку водія затримали патрульні. Чоловік спочатку відмовлявся виходити з автомобіля та не міг пояснити причини ушкоджень транспортного засобу. За результатами освідчення водій перебував у стані сп’яніння, який перевищував допустиму норму майже у дев’ять разів.



Винуватець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років за ґратами.

На Рівненщині жахлива ДТП - загинули мати й дитина


Учора, п’ятого листопада, о 19.30 у селі Городок також збили двох жінок. Винуватець з місця події втік.

31-річна жителька села Путилівка та 39-річна із села Дерно Волинської області рухались по правому узбіччю дороги, коли на них скоїв наїзд невідомий автомобіль, який з місця пригоди зник.

В результаті ДТП 31-річну жінку з діагнозом забійні рани голови та рвані рани обох ніг госпіталізували до лікарні. Інша пішохід отримала забої голови та коліна. Після надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

Поліцейські з’ясували, що винуватець ДТП рухався автомобілем «Volkswagen Jetta». Невдовзі оперативники встановили і особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець села Понебель Рівненського району. Утім, намагаючись уникнути відповідальності, чоловік поїхав до господарства батьків, які проживають у цьому ж селі. Там і заховав своє авто у гаражі, а сам пішов спати.



Коли ж до будинку навідались поліцейські, зловмисник опору не чинив та пояснив, що втік з місця події, бо злякався.

За результатами медичного освідування, алкотестер показав 2,29 проміле алкоголю, що у майже у 12 разів перевищує допустиму норму.

За матеріалами відділу комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами