Ми у Facebook
06.11.2017, 12:00

6 способів додаткового заробітку у Рівному

Шукаєш додатковий заробіток у Рівному, але хвилюєшся, що це не залишить тобі часу на себе? Спокійно! Ніхто не змушує жертвувати основною роботою, навчанням або дозвіллям, бо запропоновані способи не відбиратимуть багато часу.
Спосіб 1. Стань таємним покупцем

Хто не любить шопінг? А якщо за нього ще й платять? І крім того, дають повне право на критику?! Не робота, а мрія! Саме цим займається таємний покупець, обов'язки якого полягають в оцінці якості обслуговування клієнтів працівниками компанії. Отримуєш інструкції від керівництва такої компанії і на півгодини зазираєш до магазину, а як повертаєшся додому, заповнюєш спеціальну анкету, – і готово!

Спосіб 2. Займайся рукоділлям

Якщо вираз «золоті руки» саме про тебе, варто подумати про хенд-мейд-заробіток. Це може бути що завгодно, до чого лежить душа: від варіння мила з ароматом лаванди або хвої до розпису хустинок в техніці батік та плетіння бісером. Головне, що робота приноситиме тобі задоволення, а втілені ідеї – оцінить світ.



Спосіб 3. Бався з дітьми

Кажуть, що всі ми всередині діти. Чому б не поєднати приємне з корисним і стати нянею? Лише уяви, ти бавишся з дитиною і водночас заробляєш гроші. Легко! І на це не потрібно витрачати багато часу: годину вранці перед роботою або парами, щоб відвести маля до дитсадка чи школи, а згодом ще годину ввечері, щоб забрати. Як правило, за таку роботу платять щодня, тож кишенькові гроші будуть завжди.

Спосіб 4. Здавай квартиру подобово


Ще один перевірений спосіб заробітку – здати в оренду квартиру подобово. Це можна зробити дуже просто, навіть не виходячи з дому, якщо маєш у власному розпорядженні вільну житлову площу. Головне – звернутися за порадою до надійного інтернет-порталу з розміщення таких оголошень. Решту зроблять його працівники: створять привабливе оголошення про оренду квартири в Рівному та знайдуть орендаря.



Спосіб 5. Берися за разовий підробіток

Завдячуючи всесвітній павутині, легко та швидко знайдеться й разовий підробіток. Спеціально для цього створено велику кількість онлайн-сервісів замовлення послуг. Там ти або шукаєш потрібну вакансію, або ж залишаєш контактну інформацію, а також коли й за скільки готовий працювати, – і роботодавець знаходить тебе сам.

Спосіб 6. Грай та заробляй

Окрім того, існують інтернет-портали, де ти граєш та водночас заробляєш, бо накопичені поїнти стають реальними грошима. І до всього, не потрібно робити початкових внесків. Якщо ти затятий гравець, це чудовий спосіб перетворити вечірню розвагу на прибуткову справу.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ