Ми у Facebook
07.11.2017, 13:23

БК «Рівне» впевнено пробився до 1/8 фіналу Кубка України [+Відео]

Баскетбольний клуб "Рівне" у Кубку України без особливих проблем здолав чернівецький бар'єр у вигляді команди «СпортЛайф». У першому домашньому поєдинку рівняни здолали суперника з різницею у дев’ять очок, зате у матчі-відповіді у гостях перевагу у рахунку склала відразу 21 очок.
Як відзначили у прес-службі ріненського клубу, незважаючи на всі побоювання та переживання, чоловіча команда БК "Рівне" на «відмінно» зіграла у Чернівцях у матчі-відповіді Кубку України проти місцевого "СтарЛайф".

Господарі майданчику, лише в перші хвилини матчу отримали невелику перевагу в рахунку, але не змогли її зберегти навіть до кінця стартової десятихвилинки. 22:15 за рівнянами.

Надалі рівненські баскетболісти лише збільшували перевагу. У другій чверті гості просто «розірвали» суперника 22:8, тож на велику перерву команди пішли при 23:44. Стабільність в атаці рівняни продемонстрували і в третій десятихвилинці, знову набравши 22 очки, щоправда, «СпортЛайфу» вдалося скоротити відставання на три пункти перед заключною десятихвилинкою.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сергій Ліщук пообіцяв відродити у Рівному баскетбольний клуб

Президентом нового баскетбольного клубу «Рівне» став Сергій Ліщук

Загалом же, протягом матчу перевага рівненських баскетболістів сягала 24 очок, але в підсумку Баскетбольний клуб "Рівне" задовольнився перемогою в +21 84:63. Проте й цього було більше ніж достатньо, щоб вийти до наступного етапу Кубку України.

Варто відзначити дабл-дабл Анатолія Дубнюка - 17 очок, 10 підбирань. Назар Кісільчук набрав 16, Василь Федорчук та Юрій Кузьмінець принесли по 13 пунктів.

Як здобувалася перемога, Ви можете переглянути у фото та відео з матчу, який розмістили чернівецькі журналісти на своєму сайті, перейшовши за цим посиланням.

Нагадаємо, рівненські хлопці з Баскетбольного клубу "Рівне" у першому матчі третього етапу Кубку України проти «СпортЛайф» перемогли з рахунком 74:65, а Назарій Кісільчук набрав 26 очок, Анатолій Дубнюк - 23.

Вже із наступного етапу Кубку України, 1/8 фіналу, в боротьбу за трофей вступлять команди "Суперліги". При чому, згідно регламенту, жеребкування проводитиметься за принципом "сіяний" проти "несіяного". Тож, в будь-якому випадку, на цій стадії змагань Баскетбольний клуб "Рівне" зіграє з командою "Суперліги". Жеребкування 1/8 фіналу Кубку України відбудеться 9 листопада у столичному Палаці Спорту.














На правах реклами