Ми у Facebook
07.11.2017, 10:55

Як найкраще відсвяткувати День народження дитини

День народження - це найкращий день у житті дитини. А все тому, що саме тоді малюку приділяють найбільше уваги та усі дарують йому подарунки. Як відсвяткувати День народження дитини і зробити так, щоб цей день запам’ятався їй надовго?
Найважливіше - це вік дитини. При підготовці до Дня народження в першу чергу потрібно відштовхуватися від цього чинника. Розглянемо основні принципи підготовки до свята залежно від віку дитини:

1. Від 0 до 3. В цьому віці найкраще святкувати День народження вдома. Масштабні святкування не мають сенсу, адже маленька дитина ще погано розуміє що і як. Але від урочистостей теж не варто відмовлятися. На Дні народженні не завадить торт із свічками, навіть якщо дитина ще не може їх задути самостійно.

2. Від 3 до 5. Святкування Дня народження у цьому віці теж бажано провести вдома. Малюку так буде комфортніше, адже у звичній обстановці він зможе поводити себе вільніше і таким чином у нього будуть яскравіші спогади про День народження.

3. Від 5 до 8 років. У цьому віці дитина чітко розуміє сенс Дня народження. Тому Вам необхідно якнайкраще організувати це свято, не залежно від того, плануєте проводити його вдома чи деінде. Запросіть найближчих для малюка людей, щоб це свято запам’яталося йому надовго.

4.Від 8 до 10 років. У такому віці дитина як ніколи чекає від Дня народження чогось особливого. Тому найкраще його відсвяткувати поза домом: в кафе, у парку і т. д. До того ж Вам не доведеться турбуватися про гостей, адже дитина в такому віці уже в змозі запросити їх сама.

Багатьох батьків цікавить питання, де краще святкувати дитячий День народження: вдома чи поза його межами? Давайте розглянемо декілька ідей, як відсвяткувати поза домом.

1. Якщо на вулиці тепло і сонячно, прекрасна ідея - провести День народження дитини в парку розваг або в аквапарку. Безперечно, малюкам сподобається кататися на атракціонах, плавати в басейні або стрибати на батутах. Подібні розваги направлять енергію дітей в правильне русло та подарують лише позитивні емоції.

2. Якщо хочете провести День народження культурно, можете влаштувати свято в музеї. Почніть із захоплючої екскурсії і домовившись із працівниками музею, влаштуйте святкову програму там. Такого роду розваги найбільше підійдуть дітям молодшого шкільного віку.

3. Ще один варіант святкування Дня народження - це виїхати на природу. Свіже повітря, озеро та шашлики, безперечно, любить більшість дітей. Якщо у вас є хатинка за містом, Ви можете запросити усіх гостей саме туди.

Якщо Ви все-таки вирішили святкувати День народження вдома, ідей для цього є не менше.

1. Підготуйте конкурси та призи. Про веселощі потрібно потурбуватися найбільше, тому що саме вони запам’ятаються дітям. За перемогу у конкурсах даруйте діткам призи, наприклад, солодощі, книги, іграшки.

2. Прикрасьте квартиру. Святкова атмосфера - це ще одна важлива складова дитячого свята. Скористатися можна будь-чим: повітряними кульками, плакатами, конфетті і навіть іграшками.

3. Підберіть веселу музику. Завдяки їй Ви зможете утворити ще більш святкову атмосферу. Також музика чудово доповнить конкурси, які Ви підготуєте заздалегідь. Найкраще підійдуть пісні із дитячих мультфільмів.

4. Підготуйте частування. До даного етапу підготовки потрібно підійти відповідально. Їжа для дітей повинна бути поживною та корисною. Найкраще підійдуть овочеві салати, які дадуть енергію для ігор. Також можна приготувати корисні солодощі та зробити фруктову нарізку. Не забувайте про святковий торт, але подавати його потрібно уже вкінці свята, щоб не зіпсувати апетит.

Як Ви вже зрозуміли, ідей для святкування Дня народження є безліч. Але щоб не ламати голову над тим, як краще влаштувати дитяче свято, довірте цю справу агенції Ewriсa, яка, безсумнівно, влаштує найкращий День народження для Вашої дитини, який принесе їй лише позитив та чудові спогади.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ