Ми у Facebook
08.11.2017, 15:17

У табір МФК «Кардинал-Рівне» повернувся чемпіон України

Екс-гравець рівненського клубу та чинний чемпіон України Михайло Волянюк знову виступатиме за МФК "Кардинал-Рівне". Гравця вже заявлено для участі у матчах чемпіонату Екстра-ліги і свою чергову гру у зеленій футболці Михайло зможе провести у Франківську, де "кардиналівці" зустрінуться з "Ураганом".
Як нагадали у прес-службі МФК "Кардинал-Рівне", Михайло Волянюк народився 23 квітня 1989 року у місті Здолбунів Рівненської області. Футзальну кар'єру розпочинав у "Борисфені". Потім грав за бориспільську "Кобру". Втім, найбільшого успіху Михайло досяг саме у складі "Кардинала-Рівне".

Фактично свій рідний клуб Михайло Волянюк покидав двічі: спершу перейшовши до "Єнакіївця", а потім - спробувавши свої сили у "Продексімі". Із херсонцями у минулому сезоні гравець встиг стати чемпіоном України. А вже у нинішньому - отримати досвід виступів у Кубку УЄФА.

У чемпіонаті Екстра-ліги 2017-2018 на рахунку Михайла Волянюка два голи. Ще двічі він відзначився у матчах Кубка УЄФА - у матчах зі "Спортінгом" та "Нікарсом".

Склад рівнян у нинішньому сезоні також підсилить двадцятидворічний універсал Роман Горпинич. Гравець вже успішно пройшов медогляд. Він виступатиме за «Кардинал-Рівне» щонайменше до кінця сезону. У рівненській команді Роман Горпинич гратиме під номером 22.

Роман Горпинич народився 6-го лютого 1995 року. Вихованець ДЮСШ м. Амвросієвка. Також виступав у складі івано-франківського «Урагану». А минулий сезон та початок нинішнього провів у складі одеського клубу «Uni-Laman».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Відзачимо, дещо раніше Асоціація футзалу України одержала від цього одеського клубу офіційного листа з повідомленням про зняття зі змагань. Відповідно, до Рівного, де мав відбутися черговий матч "Uni-Laman", минулої неділі одесити так і не приїхали.

На терміновому засіданні комітету АФУ з організації та проведення змагань щодо цієї ситуації вирішили:

1. Виключити команду «Uni-Laman» Одеса з чемпіонату України Вищої ліги «Екстра-ліга» сезону 2017/2018 років.

2. Анулювати всі результати за участю команди «Юні-Ламан» Одеса протягом семи турів чемпіонату. Внести зміни до таблиці чемпіонату України «Екстра-ліга» сезону 2017/2018 років.

3. Надати гравцям команди «Юні-Ламан» Одеса статус вільних агентів.

4. Звернутися до Виконкому АФУ з проханням затвердити дане рішення.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ