Ми у Facebook
12.11.2017, 08:40

Маленькому мешканцю Рівненщини потрібна допомога

Хлопчик потребує лікування.
"Дуже хочеться, щоб усі дітки і мій синочок були здорові. Він таке янголятко і вже з самого дитинства знає, що таке біда. Хоч він ще маленький, але вже розуміє, що не такий, як всі здорові діти. Бачили б ви його очі, коли він дивиться на діток, які бігають і граються. Даня дуже хоче ходити, але, на жаль, поки не може...
Я сподіваюся, що з вашою підтримкою і допомогою Господа Бога він побіжить. Кожної ночі я плачу і молю Бога, щоб він дав сили і терпіння всій нашій родині подолати цю недугу. Зараз ми лікуємо його в Україні: двічі лікувались у київському "ОХМАТДИТі", проходили реабілітацію у Львові, 5 разів у Трускавці у Міжнародній клініці відновного лікування. Результати, ніби, і є, але не такі, які помітні, як хотілося б.

Мамі загиблого Героя Небесної Сотні потрібна допомога

Даня у свої 2,6 рочка навіть погано сидить, але він дуже хоче бути здоровим і таким, як всі дітки. Він хоче бігати, гратись з іншими. Я в декретній відпустці, повинна постійно бути з дитиною. Чоловік працює, але зробити заощадження нам дуже важко, оскільки, крім реабілітації, кожних 3 місяці нам потрібні додаткові масажі, ЛФК, медикаментозне лікування. Великі надії ми покладаємо на клініку "Ла Прадера" на Кубі. Але, на жаль, самостійно ми не в змозі сплатити там реабілітацію. Тому вирішили звернутись до усіх небайдужих людей.

Рівнянин – Чемпіон Світу з Кікбоксингу потребує негайної допомоги


Нам вже допомогли друзі, рідні і близькі, державні органи на місцях. Ми вже просто не знаємо, куди і до кого звернутись за допомогою. Звертаємося до всіх вас, слізно просимо допомогти нам поїхати на реабілітацію. Уклінно благаю вас: не залишайтесь осторонь нашої біди, дайте шанс нашому синочку повноцінно жити. Дуже хочеться здійснити мрію синочка – самостійно піти в садочок, у школу. Хочеться допомагати, а не просити допомогу, але в житті не все складається так, як ми того хочемо. Кожного ранку я прокидаюсь і надіюсь, що це все страшний сон, що Даня встане і піде... Проте це все реально, і залишається лише молитись і надіятися. З підтримкою всіх небайдужих ми подолаємо цю недугу. Нехай Господь Бог посилає усім міцне здоров'я!" - про це написала мама Даніїла Курільчика в листі до Української біржі благодійності.

Курільчик Даніїл Юрійович народився 2015 року, мешкає у місті Березне Рівненської об

Діагноз: ДЦП, спастична диплегія, рухові порушення ІІІ рівня за класифікацією GMFCS.

На лікування хлопчику потрібно 130 тисяч гривень.

Допомогти маленькому мешканцю Рівненщини, можна перерахувавши кошти через Українську біржу благодійності.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами