Ми у Facebook
12.11.2017, 15:18

Футбольну Першість Рівненщини виграла «Калина» з Бугрина [+Відео]

У заключному турі Першості області остаточно визначився переможець цього престижного турніру. «Калина» з Бугрина, яка в заключній частині турніру розглядалася як найреальніший претендент на здобуття першого місця, зберегла свою перевагу над конкурентами і фінішувала на вершині турнірки.
Друга ліга
26 тур, 4 листопада, субота
“Водник” – “Експрес” -:+, “Полісся” – “Стир” +:-, ФК “Костопіль” – “Енергія” 1:2
5 листопада, неділя
“Коливань” – ФК “Острог-Ак.” 2:1, “Волинь-Цем.” – “Граніт” 3:2, “Калина” – “КамАЗ-Агро” 5:1


В останньому турі лише чудо у вигляді перемоги найгіршої команди другої ліги в гостях над «без п’яти хвилин» переможцями Першості області могло завадити бугринцям посісти першу сходинку. Втім, саме «КамАЗ-Агро» вже на 8-й хвилині відкрив рахунок у грі проти «Калини», проте на перерву команди пішла за переваги господарів, у складі яких відзначилися Василь Медун (13 хв) та Михайло Цимбалюк (21 хв). У другому таймі бугринці продовжили забивати у ворота суперників – Цимбалюк оформив дубль, ще по разу відзначилися Роман Штогрин та Ігор Макарчук. Закономірна перемога 5:1 у цій зустрічі стала для «Калини» 14-ю (!) з крупним рахунком у Першості та дозволила завоювати «малі золоті медалі» Рівненської області.

Крім того, кращим бомбардиром у змаганнях команд другої ліги став Михайло Цимбалюк, який набив суперникам 45 м’ячів із 85-ти командних. Для порівняння, у другого в реєстрі голеадорів футболіста – гравця «Коливані» Миколи Попнюка – в активі лише 24 голи, а в третього – Сергія Непомнящого з Острога – тільки 17, тобто майже втричі менше.

Другим у Першості області сезону 2017 року стала саме команда з Клевані, яка в останній зустрічі вдома здобула вольову перемогу над ФК «Острог-Академія-Острозький район» та на одне очко випередила рокитнівське «Полісся», котре стало третім.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

Оржівський ОДЕК фактично гарантував собі перемогу в Чемпіонаті області

Перша ліга, 22 тур, 4 листопада, субота
“Вілія” – “Случ” 1:1 (юнаки 0:0)
5 листопада, неділя
ОДЕК – ФК “Садове” 5:2 (8:1), “Сокіл” – “Колос” 2:4 (1:1), ФК “Малинськ” – “Ізотоп” 6:0 (0:4), “Маяк” – ФК “АГАТ” 6:2 (2:1)


У заключному турі Чемпіонату області головною інтригою була доля срібних і бронзових нагород, на які претендували ФК «Малинськ» та «Маяк», а також - хто ж займе останнє місце у Першій лізі.

Несподіванок у верхній частині турнірної таблиці не сталося. ФК «Малинськ» упевнено обіграв «Ізотоп-РАЕС», чого виявилося більше ніж достатньо для фінішу на другому місці. Третім стали сарненчани, які також переконливо зіграли свій матч проти гощанського ФК «АГАТ».

Млинівська «Вілія» здійснила справжній подвиг у Березному, де зуміла відігратися за сім хвилин до фінального свистка і звести матч унічию. Таким чином, набравши однакову кількість очок з ФК «Садове», млинівчани обійшли представника Гощанського району завдяки кращі різниці м’ячів.

Тепер на садівчан чекають перехідні матчі з другою командою другої ліги – «Коливанню». Перший матч відбудеться у Клевані у неділю, 12 листопада, о 13:00. Зустріч у Садовому попередньо запланована за тиждень після цього – 19 листопада.

Крім того, у суботу, 11 листопада, у Рафаловці Володимирецького району пройде гра за Суперкубок Рівненської області між чемпіоном – оржівським ОДЕКом – та володарем Кубка – сарненським «Маяком». Початок матчу запланований на 14:00.















На правах реклами