Ми у Facebook
14.11.2017, 18:36

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера [+Відео]

У неділю, 12 листопада, у спортивній залі НВК №26 відбулися традиційні футзальні змагання серед ветеранів (+35). Турнір присвятили пам’яті добревідомого футбольного мецената Михайла Фейштера.
Як розповіли у Рівненській міській федерації футболу (РМФФ), у першому матчі зійшлися "Славія" та "Ребелс". "Чорно-жовті" на протязі всього матчу контролювали перебіг подій на майданчику, але забити вперше їм вдалося лише наприкінці першого тайму. Та навіть після пропущеного м'яча "червоно-чорні" продовжували діяти від оборони і двічі пробити їх захист "Славії" вдалося вже наприкінці матчу. Отож, підсумкова перемога фаворитів 3:0.

Другий поєдинок турніру пройшов вже за переваги команди "Ребелс". Їх суперник у цій грі - "VIVA" - грав без замін, тому не міг постійно підтримувати високий темп у матчі. Проте навіть поступаючись 0:2, "жовто-чорні" зуміли зрівняти рахунок перед самою перервою - 2:2. Другий тайму "Ребелс" провів більш надійніше в обороні, натомість в атаці діяв результативніше, тричі примусивши капітулювати голкіпера суперника Сергія Свірідова - 5:2.

Заключний матч турніру між "Славією" та "VIVA", здавалося, був лише формальністю, проте фаворит довгий час не міг відкрити рахунок. Більше того, у другому таймі його суперник сам "розписався" у воротах Юрія Кособуцького - 0:1. Після цього "Славія" остаточно прокинулася і почала забивати м'ячі один за одним. У підсумку, гра завершилася перемогою 6:1 команди Горислава Литвинчука.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» достроково здобула черговий титул кращої футзальної команди Рівного

Футзальні змагання у Рівному дісталися екватора

Після завершення матчів голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков нагородив переможця турніру - "Славію" - перехідним Кубком Фейштера. Також кубками були відзначені всі призери турніру, а спеціальний приз кращого гравця Кубка отримав представник команди "VIVA" Володимир Журавльов.





Нагадаємо, раніше у Здолбунові на місцевому стадіоні «Локомотив» відбувся фінальний матч Чемпіонату області серед ветеранів сезону 2017 року. Як і в минулому році, у вирішальній зустрічі зійшлися “Славія” (Рівне) та “Іква” (Млинів) і як в 2016 році перемогу святкували рівняни.





На правах реклами