Ми у Facebook
14.11.2017, 17:20

Очільник Рівненщини привітав відомого спідвеїста з ювілеєм

Цими днями видатному рівненському гонщику Григорію Хлиновському виповнилося 70 років. З ювілеєм ветерана-спідвеїста привітав керівник Рівненської області – голова Рівненської обласної державної адміністрації (РОДА) Олексій Муляренко, а також подарував тому пам’ятний годинник.
Як розповіли у прес-службі РОДА, попри солідний вік пан Хлиновський жартує, що «треба сховати паспорт», адже він відчуває себе лише на 50. Півстоліття Григорій Олександрович присвятив мотоциклетному спорту. Розпочав спортивну кар’єру ще у 18-річному віці. Він має за плечима титули чемпіона України, переможця турніру Європейських країн, призера командного чемпіонату світу. Також тренував рівненську команду «Сигнал» де зумів привити любов до цього виду спорту молоді, передати учням багатий досвід і вміння.

І досі Григорій Хлиновський вболіває за спідвей.

«Цікаво було пригадати історію спідвею, а ще в дружній розмові з’ясувалось, що Григорій Олександрович був студентом мого дідуся, професора кафедри гідравліки в НУВГП Олексія Івановича Костіна, - розповів Олексій Муляренко. - Важливо, що ми також окреслили плани на наступний рік, визначились, над чим маємо спільно працювати. Я впевнений, що Григорій Олександрович, незважаючи на поважний вік, ще зможе багато зробити для розвитку рівненського спідвею».

За вагомий особистий вклад в розвиток спорту Олексій Муляренко вручив ювіляру годинник Рівненської ОДА.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Голова Рівненської ОДА назвав спідвей спортом номер один для Рівного

Рівненський спідвеїст уперше став призером Відкритого Чемпіонату Аргентини

Нагадаємо, нещодавно за перемогу на XXIII літніх Дефлімпійських іграх дзюдоїстка Катерина Шепелюк з Рівного отримала право на стипендію президента України

Відповідний Указ підписав глава держави.

Державну винагороду отримуватиме і її тренер – Михайло Романкевич.

Стипендії по 15 тисяч гривень кожному виплачуватимуться вже з грудня впродовж двох років.

Рівненська дзюдоїстка Катерина Шепелюк здобула золоту медаль на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року в турецькому місті Самсун. Вона стала найсильнішою у своїй ваговій категорії, обігравши спортсменок з Росії, Португалії, Кореї та Туреччини. Також Катерина зайняла третє місце у змаганнях з дзюдо в програмі мікс у парі з харків’янином.





На правах реклами