Ми у Facebook
14.11.2017, 15:17

"Кайдашева сім'я" на Рівненщині: свекор з свекрухою побили невістку, бо не поділили паркан

Свекор бив кулаками, свекруха - палицею.
Конфлікт виник 23 березня 2016 року близько 09:00 у Корецькому районі на території приватного господарства. Свекри хотіли встановити паркан, на що невістка не погоджувалась.

Поки жінка поралася у сараї, свекор з свекрухою навідалися до неї, схопили за руки та почали гамселити. Свекор кулаком, а свекруха - дерев'яною палицею. Чоловік, побачивши через вікно, що дружину б'ють, кинувся їх розбороняти.

У суді свекри своєї вини не визнали. За їх словами, невістка збила дверний замок вхідних дверей сараю та відкидала звідти дрова. А на зауваження відреагувала агресивно: схопила свекра за куртку і почала душити. Син, намагаючись відтягнути свою дружину, впав разом із неї на бетонний поріг, через що вона і травмувалася.

На Рівненщині батько обікрав рідну доньку

Проте суд вважає, що вина свекрів у вчиненому злочині обєктивно доведена зібраними і перевіреними в ході судового провадження доказами. Тому визнав їх винними у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.28, ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та призначив кожному штраф у розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в сумі 510 гривень.

На Рівненщині ревнивий чоловік заплатить дружині 5 тисяч гривень

На вирок може бути подана апеляційна скарга в Апеляційний суд Рівненської області на протязі 30 (тридцяти) днів з моменту його оголошення через Корецький районний суд Рівненської області, а обвинуваченими в такому ж порядку і в такий же строк, але з моменту вручення їм копії вироку.





На правах реклами