Ми у Facebook
16.11.2017, 16:16

Заватра у Рівному говоритимуть про філософію

У місті відбудеться лекція-дискусія.
Книгарня «Є» запрошує на лекцію-дискусію «Чи здатна філософія відповісти на виклики сучасності?», яка відбудеться 17 листопада. Початок – о 19.00.



Всесвітній день філософії також існує для того, щоб трохи пофілософствувати і спробувати знайти істину. Саме тому відбудеться дискусія між експертами у галузі філософії, аби знайти відповіді на питання, які виникають у кожного, хто зустрічався з цією наукою.

Філософія є найдавнішою безперервною і перехідною від цивілізації до цивілізації інтелектуальною традицією, що зберігається до нинішнього часу. Та чи потрібна вона сучасній людині? Які виклики формує філософія та чи розв’язує їх? Про ці та багато інших навколофілософських питань ми пропонуємо пошукати відповідь разом із провідними науковцями-філософами.

У дискусії візьмуть участь:

Дмитро Шевчук – доктор філософських наук, доцент, декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія», випускник НУ «Острозька академія», НУ «Києво-Могилянська академія», Європейського колеґіуму польських та українських університетів в Любліні (Польща).

Микола Зайцев – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри культурології та філософії Національного університету «Острозька академія», досліджує тему культури Європи, загальноєвропейські цінності.

Ольга Наконечна – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії Національного університету водного господарства та природокористування.


Адреса Книгарні «Є»:
м. Рівне
вул. Короленка, 2.
Тел.: (0362) 26 39 41.

Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівняни зможуть подивитися французьке кіно мовою оригіналу

Рівняни, разом із мешканцями 100 інших міст, зможуть побачити фільм про відомого письменника (+ВІДЕО)

У Рівному відзначили літературні таланти


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами