Ми у Facebook
16.11.2017, 15:40

Рівненських поетів та письменників запрошують до участі у літературному конкурсі

Всеукраїнський конкурс кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Г.Тютюнника - ПРИЙОМ ТВОРІВ ТРИВАЄ!
Організатори з нетерпінням чекають на нові твори майбутніх зірок української літератури!!!
Всеукраїнський конкурс кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Г.Тютюнника започаткували у жовтні 2016 року. Він став майданчиком для презентації нових літературних імен. На конкурс надійшло майже 100 рукописів від молодих авторів віком до 35 років.

У січні цього року відбувся їх розгляд і оцінювання, і журі конкурсу на чолі з відомим поетом Іваном Драчем визначило найкращі з них. У десятці лауреатів конкурсу: Кіра Кирпа, Марина Артеменко, Юлія Бережко-Камінська, Назарій Вівчарик, Андрій Дацків, Маріанна Задорожна, Андрій Іллін, Ельвіра Молдован, Валерій Пузік, Ігор Стамбол.

Головними переможцями конкурсу стали: в номінації «Поезія» Юлія Бережко-Камінська, а в номінації «Проза» - Ігор Стамбол. За результатами конкурсу у світ вийшли: збірка творів лауреатів конкурсу «Душа землі – в людському слові» та збірка поезій Юлії Бережко-Камінської «Сад (зриме і незриме)» і збірка оповідань Ігора Стамбола «Злочинний порятунок».

Цьогорічний конкурс відбудеться у два тури. Під час першого туру (16 вересня – 31 грудня 2017 року) члени оргкомітету зберуть і передадуть рукописи членам журі для розгляду і рецензування. Під час другого туру (січень-лютий 2018 року) журі опрацює твори, на його засіданні буде визначено переможців у двох номінаціях – «Проза» та «Поезія».

Твори надсилайте на адресу: AGRO@SBOOK.COM.UA.
Урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців відбудеться у березні 2018 року.





На правах реклами